#95 Carlos Vinícius

Kariyerini kurtaracak hocayı bulmuş

Hakkını vermesi dileklerimle

Çıktığı her hava topunda aleyhimize faul çalındığını görür gibiyim. Adamın en büyük artısı fiziği ama kullanmasına müsaade etmezler.

GFabwjIXgAAqX9W

Bu adam çok başarılı olacak bence, hızıda fiziğide gücüde bu lig için iyi. Sezon sonu keşke bonservisini alsak diyeceğimizi düşünüyorum. İki kuşda dadanmazsa buna ne olayım.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ilk kupa macında 11 cıkmalı bakambu gibi bu adamıda oynatmamazlık etmeyın icardi efendı otursun kenarda

Gurbetci bi tip vardi adini cikaramiyom simdi ona benziyor. Bi bok oynamadigi halde MT'a almislardi.

jo alves tarzı topçu diyor izleyenler o yüzden pas şimdilik zamanı geldiğinde söveriz

Elmander etkisi bekleyenler görüyorum ama pek ihtimal veremiyorum doğrusu...

Elmander; eşi benzeri zor bulunur, 'nevi şahsına münhasır' bir adamdı. O çok sevdiğimiz 11-12 takımımızın, onun sahada olduğu ve olmadığı zamanlardaki oyunu gündüz-gece kadar fark ediyordu. Tempo, dayanıklılık, devamlılık, teknik, oyun zekası, kolektif anlayış bakımlarından muazzam bir paketti. Geçirdiği ağır sakatlık sonrası eski temposunu bulamayınca da erkenden kaybettik maalesef...

Mevcut takımda tüm bu özellikleri bir arada barındıran birinin bile İcardi ile birlikte düzenli olarak çift santrfor oynaması zor. Başta kanat oyuncularının hiçbiri buna uygun özellikte oyuncular değil. Kanatlarda çok yüksek enerjiyle oynayan orta saha özellikleri gelişkin oyuncular gerekiyor 4-4-2 için. Zaha-Kerem kanatlarıyla 4-4-2 oynamaya kalkarsa, ne topu ileride tutabilir, ne de defans yapabilir bu takım...

Ya İcardi olmadığı zaman onun yerine oynar, yahut skor gerekiyorsa maçların son bölümlerinde rakip ceza sahasında kaos oluşturmak için sürülür sahaya. Umarım iyi katkı alırız. Hayırlı olsun...

Ne olursa olsun yüksekte olsa bir opsiyon koydurmalıydık. Fulham zaten gözden çıkarmış, pek oynatmıyor. 5 milyona almışlar. Kalkıpta 20-30 isteyecek halleri yok. Uygun bir yol bulunurdu.
Eğer tutar da iyi iş yaparsa hemen sulanır şikeciler. Dzeko yerine koymak için parayı basarlar.
Umarım bir yönetim faziası yaşamayız yine

madem geldi çift forvet görelim mertens kenarda kalsın carlos vinicius çift forvet yapalım.

Geri
Üst Alt