#95 Carlos Vinícius

Nereden buluyorlar bunlari ingilterede nasil oynamislar hayret ediyorum

Bu giriyorsa doldur boşalt oynayacağımzı sanmıştım ama top çevirmeye devam ettik

Yemin ederim halı sahada forvet oynayan yetenekli bir adam getirsen bundan daha kötü olmaz

Serdar dursun bundan iyi. Bunu diyecegim aklıma dahi gelmezdi nasıl nerden bulduk bu adamı biz .
Zaten belli bir yaşa kadar defanstan 10 numara ya kadar oynamış sonra forvet olmuş.
Gomis i görünce önünde ceketini ilikleyecek adamlar alıyoruz gomisi yolluyoruz.

Oyuncu Benficadan sonra serbest dususte.

Bomboş bir transfer olmuş, gençlerden birini veya Barış'ı falan koyardık Icardi'nin yokluğunda aynı performansı verirdi.

Halili yiyen taraftara müstehak.
Tembel diye gülmüyor diye tukaka yolladığımız halil bu takımda en iyi 12.adamdı

Farkında mısınız her seferinde gelen gideni aratıyor.berkan,dubois,halil kalsa daha fazla katkı alacaktık belki

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Halilden daha gamsizini nereden buldunuz. He siz bulmadınız menajerler çaktı doğru.

İlk bandırma maçındaki performansını görünce eyvah demiştim, sağ olsun şaşırtmadı. bakambu'yu geçtim halil'den bile kötü.

bu adamı kupada ve icardi kadroda yokken ilk 11 oynatmayacaksan hoca niye aldın bunu diye sorarlar adama?halil kalsaydı daha iyiydi o zaman.

Enteresan, pro topcu degil gibi. Yani adam hicbir sey mi yapmaz sahada. Ya bizim ligde zeminlerde bir sorun var, ya da bunlar TR'ye tatile geliyor. Cunku gercekten boyle oynayamaz bir topcu isteyerek.

Geri
Üst Alt