- 22 Kasım 2008
- 14.943
- 481
- 1.708
@B. Arda Aycan
Abi Bir de sen görmüş geçirmiş adamsın ek olarak Erman'ın kastettiği 3 harfli şeyin ne olduğunu yazabilir misin ?
Aslan' a da dediğim gibi kendisine giren çıkanla işim olmaz benim

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@B. Arda Aycan
Abi Bir de sen görmüş geçirmiş adamsın ek olarak Erman'ın kastettiği 3 harfli şeyin ne olduğunu yazabilir misin ?
AhahahahahhahahSorma Aslan kardeşim, biliyorsun bu uğurda çok yiğitler heba oldu ancak sonunda mukaddes gayemize ulaştık. İnanır mısın gerçekten bir ferahlama geldi, tek kaş olarak geçirdiğim günler çok zordu ama üstesinden geldik.![]()
Aynı problem bende de var lakin çözümü var. Bir cümle içerisinden boşluk seçip kopyala yapıştır deyince düzeliyor normal bir şekilde alıntılı da yazabiliyorsunBu arada bu alıntı şeysini yapamadım hala boşluk bırakılmıyor benimle alakalı bir problem mi acaba?
Ben de öyle anladım kardeşim zaten sıkıntı yok lakin bu adını dahi anmak istemediğim vatandaş ile Melih karıştırdı ortalığı yapacak bir şey yok3 harfli falan işim olmaz öyle bir sıkıntım yok çok şükür.
Bu arada benim gönlümde ne olabilir lan lale? Ettiği lafa bak kerkenezin![]()
![]()
Sen inşallah demişsin neye neden inşallah dedin onu söyleYahu bırak şimdi oyunu moyunu, o nereden çıktı arkadaşÜlkenin havasını soluyan oyun bozmaya başlıyor tövbe estf...
Kastettiğimi iddia ettiğin şey hakkında ipucu bekliyorum, tatlı mı tuzlu mu yenir mi yenmez mi falan gibi ipucu ver.![]()
Melih bi dur allasen zaten ortalık karışıkvay bee.
Aslan ortalığı karıştırsın, Ben ifşa edeyim, sen bana at ihaleyi öyle mi ağabeyim.
Senin için şu forumda karşıma almayacağım kimse yok, @Emrah Yıldırım dahil. Senin bana yakıştırdığına bak.![]()
Örmın Bey' e giren çıkan hiç ilgimi çekmedi kardeşim, konuya Fransız kaldım ama muhtemelen ne anlatmak istediğini kendi de bilmiyordur![]()
Arda ağabey oldu mu şimdi? Senin gibi sosyetik bir beyaz türk'e yakışıyor mu hiç bu üslupAslan' a da dediğim gibi kendisine giren çıkanla işim olmaz benim![]()
vay bee.
Aslan ortalığı karıştırsın, Ben ifşa edeyim, sen bana at ihaleyi öyle mi ağabeyim.
Senin için şu forumda karşıma almayacağım kimse yok, @Emrah Yıldırım dahil. Senin bana yakıştırdığına bak.![]()
Arda ağabey oldu mu şimdi? Senin gibi sosyetik bir beyaz türk'e yakışıyor mu hiç bu üslup![]()
Malikanenin havuzundan utan ağabey
![]()
Sen inşallah demişsin neye neden inşallah dedin onu söyle![]()
Ne olsun ağabey işte 25 yaşında bir emekli ruhuna sahip olduğumdan dolayı içim sıkılıyor. Okullar açıldı, kış geldi ve İstanbul trafiği şu an hayatta ki en büyük korkum bu üçlü ve gerçekten bu korkunun hakkını veriyor sağ olsun her zaman. Öyle yani işte sen nasılsın ağabey?AhahahahahhahahGece gece güldürdün allah da seni güldürsün
Nasılsın kardeş konuşamadık ne zamandır?
Aynı problem bende de var lakin çözümü var. Bir cümle içerisinden boşluk seçip kopyala yapıştır deyince düzeliyor normal bir şekilde alıntılı da yazabiliyorsunTürk usulü bir yöntem oldu ama idare et artık
![]()
Ulan yeter be ne içmiş arkadaşAslan ne zaman ortalığı karıştırdı kardeşim? 3 harflinin farklı bir meali daha olduğunu sen söyleyip, Erman abimin içine kurt düşürmedin mi? Ben ne yapayım. Mehmet abinin hedefi başka, onu anladık.Adam niyeti bozmuş. Arda ağabey kimseye girip çıkan beni ilgilendirmez diyor. Uğur kardeşim çiçeği burnunda soyadının bağımsızlığını kutluyor. Herkesin keyfi yerinde, bir tek Aslan suçlu öyle mi?
Ulan yeter be ne içmiş arkadaşBenim içimi bana bırakın la rahat durun az.
Öyle bir cümle kurulduğunda ne anlaşılırsa onu anladım ağabeyGiren çıkandan ne anladın ki, üslup kötü diyorsun?![]()
La niye böyle bir şeye inşallah der bir insan? Bana ne gareziniz var kardeşim?İnşallah cin girmiştir demiştim.
Başka ne diyebilirdim ki ? Tövbe estf... Sen çok yanlış geldin ve çok ciddi bir şekilde kalbimi kırdın, bize yakıştırdığın şeye bak yahu...
Aslan ne zaman ortalığı karıştırdı kardeşim? 3 harflinin farklı bir meali daha olduğunu sen söyleyip, Erman abimin için kurt düşürmedin mi? Ben ne yapayım. Mehmet abinin hedefi başka, onu anladık.Adam niyeti bozmuş. Arda ağabey kimseye girip çıkan beni ilgilendirmez diyor. Uğur kardeşim çiçeği burnunda soyadının bağımsızlığını kutluyor. Herkesin keyfi yerinde, bir tek Aslan suçlu öyle mi?
@Erman Türker Sen hayırdır ?
Gecenin bu saatinde neden 5 dakikalık gecikmeyle yazıyorsun, ne işle meşgulsun şu an ?
Öyle bir cümle kurulduğunda ne anlaşılırsa onu anladım ağabeyKalbimi kırdın yazıklar olsun
La niye böyle bir şeye inşallah der bir insan? Bana ne gareziniz var kardeşim?![]()
![]()
Ne yapayım kardeşim tasarımcıyım benNe olsun ağabey işte 25 yaşında bir emekli ruhuna sahip olduğumdan dolayı içim sıkılıyor. Okullar açıldı, kış geldi ve İstanbul trafiği şu an hayatta ki en büyük korkum bu üçlü ve gerçekten bu korkunun hakkını veriyor sağ olsun her zaman. Öyle yani işte sen nasılsın ağabey?
Bu arada teknik ekip titre altında bu öneriyi sunmuş olan beni hüzünlere gark etmiş durumda, bilgisayarı aç kapa desen daha az canım acırdı. Daha böyle afili bir çözüm bekliyordumGerçi yinede aynı mesajımdan 2 farklı alıntı yaparak imzanı atmamış sayılırsın sanırım.
![]()
Öyle bir cümle kurulduğunda ne anlaşılırsa onu anladım ağabeyKalbimi kırdın yazıklar olsun
La niye böyle bir şeye inşallah der bir insan? Bana ne gareziniz var kardeşim?![]()
![]()