95. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON ALPAY ASMA !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sorma Aslan kardeşim, biliyorsun bu uğurda çok yiğitler heba oldu ancak sonunda mukaddes gayemize ulaştık. İnanır mısın gerçekten bir ferahlama geldi, tek kaş olarak geçirdiğim günler çok zordu ama üstesinden geldik. :D
Ahahahahahhahah :D Gece gece güldürdün allah da seni güldürsün :D Nasılsın kardeş konuşamadık ne zamandır?

Bu arada bu alıntı şeysini yapamadım hala boşluk bırakılmıyor benimle alakalı bir problem mi acaba?
Aynı problem bende de var lakin çözümü var. Bir cümle içerisinden boşluk seçip kopyala yapıştır deyince düzeliyor normal bir şekilde alıntılı da yazabiliyorsun :D Türk usulü bir yöntem oldu ama idare et artık :D

Ben de öyle anladım kardeşim zaten sıkıntı yok lakin bu adını dahi anmak istemediğim vatandaş ile Melih karıştırdı ortalığı yapacak bir şey yok :D 3 harfli falan işim olmaz öyle bir sıkıntım yok çok şükür.

Bu arada benim gönlümde ne olabilir lan lale? Ettiği lafa bak kerkenezin :D :D

vay bee.

Aslan ortalığı karıştırsın, Ben ifşa edeyim, sen bana at ihaleyi öyle mi ağabeyim.

Senin için şu forumda karşıma almayacağım kimse yok, Emrah Yıldırım dahil. Senin bana yakıştırdığına bak. :D

Yahu bırak şimdi oyunu moyunu, o nereden çıktı arkadaş :D Ülkenin havasını soluyan oyun bozmaya başlıyor tövbe estf...

Kastettiğimi iddia ettiğin şey hakkında ipucu bekliyorum, tatlı mı tuzlu mu yenir mi yenmez mi falan gibi ipucu ver. :D
Sen inşallah demişsin neye neden inşallah dedin onu söyle :D

Melih Sönmez temsili değil.

u75DtEmmyS0fK.gif

vay bee.

Aslan ortalığı karıştırsın, Ben ifşa edeyim, sen bana at ihaleyi öyle mi ağabeyim.

Senin için şu forumda karşıma almayacağım kimse yok, @Emrah Yıldırım dahil. Senin bana yakıştırdığına bak. :D

Aslan ne zaman ortalığı karıştırdı kardeşim? 3 harflinin farklı bir meali daha olduğunu sen söyleyip, Erman abimin için kurt düşürmedin mi? Ben ne yapayım. Mehmet abinin hedefi başka, onu anladık. :D Adam niyeti bozmuş. Arda ağabey kimseye girip çıkan beni ilgilendirmez diyor. Uğur kardeşim çiçeği burnunda soyadının bağımsızlığını kutluyor. Herkesin keyfi yerinde, bir tek Aslan suçlu öyle mi?

Sen inşallah demişsin neye neden inşallah dedin onu söyle :D

İnşallah cin girmiştir demiştim. :D

Başka ne diyebilirdim ki ? Tövbe estf... Sen çok yanlış geldin ve çok ciddi bir şekilde kalbimi kırdın, bize yakıştırdığın şeye bak yahu...

Ahahahahahhahah :D Gece gece güldürdün allah da seni güldürsün :D Nasılsın kardeş konuşamadık ne zamandır?

Aynı problem bende de var lakin çözümü var. Bir cümle içerisinden boşluk seçip kopyala yapıştır deyince düzeliyor normal bir şekilde alıntılı da yazabiliyorsun :D Türk usulü bir yöntem oldu ama idare et artık :D
Ne olsun ağabey işte 25 yaşında bir emekli ruhuna sahip olduğumdan dolayı içim sıkılıyor. Okullar açıldı, kış geldi ve İstanbul trafiği şu an hayatta ki en büyük korkum bu üçlü ve gerçekten bu korkunun hakkını veriyor sağ olsun her zaman. Öyle yani işte sen nasılsın ağabey?

Bu arada teknik ekip titre altında bu öneriyi sunmuş olan beni hüzünlere gark etmiş durumda, bilgisayarı aç kapa desen daha az canım acırdı. Daha böyle afili bir çözüm bekliyordum :D Gerçi yinede aynı mesajımdan 2 farklı alıntı yaparak imzanı atmamış sayılırsın sanırım. :D

Aslan ne zaman ortalığı karıştırdı kardeşim? 3 harflinin farklı bir meali daha olduğunu sen söyleyip, Erman abimin içine kurt düşürmedin mi? Ben ne yapayım. Mehmet abinin hedefi başka, onu anladık. :D Adam niyeti bozmuş. Arda ağabey kimseye girip çıkan beni ilgilendirmez diyor. Uğur kardeşim çiçeği burnunda soyadının bağımsızlığını kutluyor. Herkesin keyfi yerinde, bir tek Aslan suçlu öyle mi?
Ulan yeter be ne içmiş arkadaş :D Benim içimi bana bırakın la rahat durun az.

Erman Türker Sen hayırdır ?

Gecenin bu saatinde neden 5 dakikalık gecikmeyle yazıyorsun, ne işle meşgulsun şu an ?

Giren çıkandan ne anladın ki, üslup kötü diyorsun? :D
Öyle bir cümle kurulduğunda ne anlaşılırsa onu anladım ağabey :D Kalbimi kırdın yazıklar olsun :D

İnşallah cin girmiştir demiştim. :D

Başka ne diyebilirdim ki ? Tövbe estf... Sen çok yanlış geldin ve çok ciddi bir şekilde kalbimi kırdın, bize yakıştırdığın şeye bak yahu...
La niye böyle bir şeye inşallah der bir insan? Bana ne gareziniz var kardeşim? :D :D

Aslan ne zaman ortalığı karıştırdı kardeşim? 3 harflinin farklı bir meali daha olduğunu sen söyleyip, Erman abimin için kurt düşürmedin mi? Ben ne yapayım. Mehmet abinin hedefi başka, onu anladık. :D Adam niyeti bozmuş. Arda ağabey kimseye girip çıkan beni ilgilendirmez diyor. Uğur kardeşim çiçeği burnunda soyadının bağımsızlığını kutluyor. Herkesin keyfi yerinde, bir tek Aslan suçlu öyle mi?

ben bir şey yapmadım olm, 3 harfli ve cin aynı şeyler. Sen ona 3 harfli demekle zaten ilk kıvılcımı verdin. Mehmet ağabey de inşallah diyerek nereye çektiğini belli etti. Ben sadece uyandırayım dedim :D Burada en masum önce Uğur, sonra benim.

Hata bende niye giriyorsam araya. Bıraksaydım kalsaydı dağınık :D

Öyle bir cümle kurulduğunda ne anlaşılırsa onu anladım ağabey :D Kalbimi kırdın yazıklar olsun :D

La niye böyle bir şeye inşallah der bir insan? Bana ne gareziniz var kardeşim? :D :D

Ulan ne kötü kalplisin ya...

Kardeşim yalnız, düz duvarlara tırmanıyor diye şey ettiydim.

Saplar geçersin hiç yoktan iyidir

dabbe-bir-cin-vakasi-agustosta-sinemalarda_04082012150013.jpg

Son düzenleme:
Ne olsun ağabey işte 25 yaşında bir emekli ruhuna sahip olduğumdan dolayı içim sıkılıyor. Okullar açıldı, kış geldi ve İstanbul trafiği şu an hayatta ki en büyük korkum bu üçlü ve gerçekten bu korkunun hakkını veriyor sağ olsun her zaman. Öyle yani işte sen nasılsın ağabey?

Bu arada teknik ekip titre altında bu öneriyi sunmuş olan beni hüzünlere gark etmiş durumda, bilgisayarı aç kapa desen daha az canım acırdı. Daha böyle afili bir çözüm bekliyordum :D Gerçi yinede aynı mesajımdan 2 farklı alıntı yaparak imzanı atmamış sayılırsın sanırım. :D
Ne yapayım kardeşim tasarımcıyım ben :D Yazılımsal sorunlarda ancak böyle türk usulü çözümler üretebilirim :D

Bu arada 34 yaşında emekli ruhuna sahip olmaktan iyidir kardeşim sıkma canını :D

Herkes cin girmesinden bahsediyor, sen ne anladıysan artık bilemeyeceğim :D Hayal gücünün sınırı yok tabi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt