- 30 Nisan 2012
- 12.348
- 6
- 913
Playlist hakkında yorumları alalım. Fazla beğendiğim söylenemez ama 2-3 tane çok beğendiğim şarkılar var. Genel olarak vasat. Bazı yarışmacılar biraz aceleye gelerek göndermiş şarkıları.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Playlist hakkında yorumları alalım. Fazla beğendiğim söylenemez ama 2-3 tane çok beğendiğim şarkılar var. Genel olarak vasat. Bazı yarışmacılar biraz aceleye gelerek göndermiş şarkıları.
Utanma soyle benim sarkiyi begendin demi.![]()
@Erman Türker Sen hayırdır ? Sadece like ile mi iletişim kuruyorsun artık ?
Ne diyim bilader inşallah sonuncu olursun diye beddua etmişsin ne cevap yazayım ben o mesaja vicdansız@Erman Türker Sen hayırdır ? Sadece like ile mi iletişim kuruyorsun artık ?
Konuşma la komodinErman beyi Emrah fena yıpratmış gibi.Halini hiç iyi görmüyorum.
Erman beyi Emrah fena yıpratmış gibi.Halini hiç iyi görmüyorum.
Ne diyim bilader inşallah sonuncu olursun diye beddua etmişsin ne cevap yazayım ben o mesaja vicdansız![]()
Konuşma la komodin![]()
![]()
Kardeşim hem benim şarkıyı kimse tahmin edemez diyorsun hem de beğendin mi diyorsun. Nasıl enteresen bi değişik çıktın sen.![]()
1 haftadır böyle sadece like veriyor başka bir şey yapmıyor![]()
Bu arada geçmiş sayfalara baktımda Kemal'de sapıtmış... Sa yazıp kaybolmak nedir arkadaş.
İçine 3 harfli girmiş olabilir Erman ağabeyin.![]()
Orasini bosver sen kardesim![]()
İnşallah mı?
![]()
Mehmet ağabeyim farklı bir şekilde yorumlamış o sözü kanka.
ihale sana kalacak gibi duruyor![]()