95. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON ALPAY ASMA !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kemal abi Sa yazıp sırra kadem bastı. :D

Son düzenleme:
20 kişinin altında olmasın diye bekliyorum yoksa başlatacağım yarışmayı.

Bende böyle geç saatlere uzamasından hoşnut değilim ama yarışmaya katılıyorum deyip sorumsuzca şarkısını yollamayanlar yada süreyi belirtmeme rağmen geç yollayanlar olduğu için sıkıntı oluyor, kusura bakmayın.

20 kişinin altında olmasın diye bekliyorum yoksa başlatacağım yarışmayı.

Bende böyle geç saatlere uzamasından hoşnut değilim ama yarışmaya katılıyorum deyip sorumsuzca şarkısını yollamayanlar yada süreyi belirtmeme rağmen geç yollayanlar olduğu için sıkıntı oluyor, kusura bakmayın.

Sıkıntı yok kardeşim. Bu kadar zamandır bekledik. 5-10 dakika daha bekleriz. ;)

Anıl Bunarcı kardeşim şarkısını göndererek efsane olacaktır. Nedense Anıl kardeşimi 1992 Avrupa Şampiyonasında turnuvaya sonradan katılan Danimarka'ya benzetiyorum. Bence Anıl bey kardeşim şampiyonluğun en büyük adayı.

Anıl efsane yerine gazoz olmayı tercih etmez umarım.

Bunlar hep Ozan Tokgöz ağabey yüzünden gelseydi uğraşmazdık şimdi böyle.

19 kişiyle başlatmamda sakınca varmı beyler?

Geldim bi dk bakıyorum daha önce katılan şarkılara.

Edit: Yolladım.

Son düzenleme:
Bu arada Eurovision'da rokçuların dönemi sona erdi galiba. Ayberk Çetin, Ozan Tokgöz, Emir Sato gibi isimleri artık göremiyoruz.

Millet uyudu Anıl bekliyoruz seni

Bu arada Eurovision'da rokçuların dönemi sona erdi galiba. Ayberk Çetin, Ozan Tokgöz, Emir Sato gibi isimleri artık göremiyoruz.

61ee65c3b9f7a5b3fdaec5ab99ccf616.jpg

Playlist ilk mesajda herkese iyi dinlemeler :D

Puanlarınızı belirtilen sürede göndermenizi rica ediyorum.

suphesiz ki; muzigin hasi yarismaya hukmetmeye devam edecektir :yeah:

Alpay bu arada sen ara admin oldun kardeşim? :D Ulan bi değişiklik var diyorum. Par par parlıyor kardeşim diyorum, meğerse admin olmuşsun. Hayırlı uğurlu olsun. Admin olduğuna göre en kısa sürede süper modertörlüğümün açıklanmasını talep ediyorum.

Yasaklı çarpmadı gözüme, hayal kırıklığı yaşıyorum işin açıkçası :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt