95. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON ALPAY ASMA !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yasaklı çarpmadı gözüme, hayal kırıklığı yaşıyorum işin açıkçası :D

l7f4lu-598x389.jpg

Alpay bu arada sen ara admin oldun kardeşim? :D Ulan bi değişiklik var diyorum. Par par parlıyor kardeşim diyorum, meğerse admin olmuşsun. Hayırlı uğurlu olsun. Admin olduğuna göre en kısa sürede süper modertörlüğümün açıklanmasını talep ediyorum.

Sağol mübarek insan. :D

Seni artık direkt root admin olarak atayacağız inşallah. :D

Listede benim sarkidan haric pek iyi sarki yok. ;)

Ahuhaha bugün aklıma gelen 2 şarkıdan biriydi ama sırf kolaydan şampiyon olmayayım diye girmedim bende. :D

Bu şarkıyı dinlerken ve videoyu izlerken, çocukların Atatürk' ü gösterip, "Seni hiç unutmayız" diye bağırması kalbimi güm güm attırıyor, boğazımı düğümlüyor, yalnız değil mişim demek ki

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mehmet Ağabey katılsa 12 vereceği şarkıyı dinliyorum şu an. :D

Çok muhabbetini döndürdük burada o şarkının vay be.

Bu şarkıyı dinlerken ve videoyu izlerken, çocukların Atatürk' ü gösterip, "Seni hiç unutmayız" diye bağırması kalbimi güm güm attırıyor, boğazımı düğümlüyor, yalnız değil mişim demek ki

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Atatürk sevgisi ile yetişen son neslin çocuğu olarak diyebileceğim tek şey o düğümlenme hissini bundan 30 sene sonra da yaşayacağımdan emin oluşum. İleride bir ailem olursa da tabi ki aynı duyguyu onlar ile beraber de yaşayabilmek olacak.

İlginçtir ki, ben de kendi şarkımla katılmak istedim. :D Sonra ikinci bir Gökhan Kim vakası yaşanmasın diye vazgeçtim. Ama benim şarkı o kadar da kötü değil.

İlginçtir ki, ben de kendi şarkımla katılmak istedim. :D Sonra ikinci bir Gökhan Kim vakası yaşanmasın diye vazgeçtim. Ama benim şarkı o kadar da kötü değil.

Bi şey diyeyim mi bugün ses kaydettim. :D

Gönder butonuna elim gitmedi resmen. Ama bir sürpriz yapacağım ileri ki yarışmalarda. Karga sesim ile buluşturacağım sizleri inşallah.:oley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt