- 30 Nisan 2012
- 12.348
- 6
- 913
Yasaklı çarpmadı gözüme, hayal kırıklığı yaşıyorum işin açıkçası![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yasaklı çarpmadı gözüme, hayal kırıklığı yaşıyorum işin açıkçası![]()
Alpay bu arada sen ara admin oldun kardeşim?Ulan bi değişiklik var diyorum. Par par parlıyor kardeşim diyorum, meğerse admin olmuşsun. Hayırlı uğurlu olsun. Admin olduğuna göre en kısa sürede süper modertörlüğümün açıklanmasını talep ediyorum.
Sağol mübarek insan.
Seni artık direkt root admin olarak atayacağız inşallah.![]()
Aslında günün anlam ve önemine binaen şu şarkıyı gönderip, rekor puanla şampiyon olmayı düşündüm ama sonra Alpay' ın kendisini kırbaçlamasına yüreğim el vermedi
Ataturk Cocukları Marşı - YouTube
Ahuhaha bugün aklıma gelen 2 şarkıdan biriydi ama sırf kolaydan şampiyon olmayayım diye girmedim bende.![]()
Bu şarkıyı dinlerken ve videoyu izlerken, çocukların Atatürk' ü gösterip, "Seni hiç unutmayız" diye bağırması kalbimi güm güm attırıyor, boğazımı düğümlüyor, yalnız değil mişim demek ki
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Herve Tum kardesim sarkini tespit ettigimi düsünüyorum Tuncay Tum
Sag gosterip sol vurmak benim isim kardesim kimse tahmin edemez.
İlginçtir ki, ben de kendi şarkımla katılmak istedim.Sonra ikinci bir Gökhan Kim vakası yaşanmasın diye vazgeçtim. Ama benim şarkı o kadar da kötü değil.
Bi şey diyeyim mi bugün ses kaydettim.
Gönder butonuna elim gitmedi resmen. Ama bir sürpriz yapacağım ileri ki yarışmalarda. Karga sesim ile buluşturacağım sizleri inşallah.ley:
Tanrılar bizi o büyük felaketten korur inşallah.![]()
Yerli seviciligi biraktin mi?