95. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON ALPAY ASMA !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her zaman yanındayım ben ağabeyim. Herhangi bir kalkışma da atacağın bir mention yeterli biliyorsun :D

O değil de geri sayfalarda Emrah'ı mentionladım ağabey. Tehlikenin farkındasındır umarım :D
Farkında olmaz mıyım kardeşim hiç sorma :D Bi boka bulandık ama hayırlısı :D

Mr. Örmın Törkır diye söyleyince daha bir havalı oluyormuş :D
Doğrudur bu cümleyi kurmuşluğum vardır maalesef madem caps almışsınız artık kabul etmekten başka yapacak bir şey yok :D Ağzım dilim lal olaydı örmın törkır diyen dilim kopaydı :D

Hadi güzel insanlar. Geç oldu. Ben kaçayım. Özlemişim hepinizi. Allah rahatlık versin. :hat:

Doğrudur bu cümleyi kurmuşluğum vardır maalesef madem caps almışsınız artık kabul etmekten başka yapacak bir şey yok :D Ağzım dilim lal olaydı örmın törkır diyen dilim kopaydı :D

Bir ara Superman, Batman' e de bağlamıştın ama neyse artık o kadar derine inmiyoruz :D

Şarkıları hiç beğenmedim puan vermekte zorlanıyorum şuan için :D

Şarkıları dinlerken kanser , puanlama yaparken ayrı kanser oldum :D Liste hiç hitap etmedi bana , 1 şarkının anısı olduğu için benden tam puanı aldı :D

Son düzenleme:
Puanlarimi yolladim, listeyi pek begenmedim. Puanlari dagitirken de bayagi zorlandim 10 tane puan verecek sarki bulmak icin.

Yağmur sebebiyle program iptal oldu, bileydim böyle olacağını katılırdım.

Puanlarımı yolladım, son 4 puanı ittire kaktıra verdim :D

Benim şarkı yıldız gibi parlıyor leşlerin içinden ama bakalım :oley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt