95. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON ALPAY ASMA !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 kişide puanlarını şimdi gönderirseler 22:30 dan sonra açıklamayabaşlarım inş.

Eve yeni geldim.

Puanlarını göndermeyen 2 kişi kaldı onları çıkartırsak 18 kişi kalıyor o yüzden beklemek istiyorum. Sizler içinde sıkıntı yoksa o puanlar gelene kadar bekleyelim saate görede bu gece yada yarın açıklarım.

Puanlarını göndermeyen 2 kişi kaldı onları çıkartırsak 18 kişi kalıyor o yüzden beklemek istiyorum. Sizler içinde sıkıntı yoksa o puanlar gelene kadar bekleyelim saate görede bu gece yada yarın açıklarım.

Levent Bey yok sanırım unuttu. 3 saattir online değil. Güray gönderdi.

1 kişi eksik olur diyorsanız açıklayayım.

Bence açıklanabilir. 3 güne sarkınca heyecanı kaçıyor ama tabi karar ahali ve senindir Tanju başkan.

Online oldu Levent Ağabey. Gönderebilir sanırım puanları.

Pat diye açıklanacak mı, biraz tahmin geyiği, şarkı yorumu, falan yapsaydık :D

Livaneli' nin açık ara kazanmasını bekliyorum :)

Pink Martini'yi uzun süre sonra görmek güzeldi. (Ben olsam farklı bir şarkısı ile girerdim gerçi ama bu da iyiydi). Benim dışında bir seveni varsa Arda Ağabey'dir o şarkı. :D

Alterbridge'nin sahibini merak ettim güzel bir başka eserdi.

İglesias Uğur olabilir bir ihtimal.

Şarkı/yarışmacı paylaşımı yapıyorum ondan sonra ben son düzenlemeleri yaparken yorum, goy goy yapabilirsiniz :D

Pink Martini'yi uzun süre sonra görmek güzeldi. (Ben olsam farklı bir şarkısı ile girerdim gerçi ama bu da iyiydi). Benim dışında bir seveni varsa Arda Ağabey'dir o şarkı. :D

Alterbridge'nin sahibini merak ettim güzel bir başka eserdi.

İglesias Uğur olabilir bir ihtimal.

Iglesias benim değil.Ben seninkini Alter Bridge diye tahmin etmiştim ama değil sanırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt