95. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON ALPAY ASMA!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İinci 4 puanlaması

Roy jones 8
Chastity Belt 7
Me les agapi 6
El Paso 5

Alpay, Tevfik, Aslan, Ali ve Anıl hala puan alamadılar ve şansları hala mevcut.

Lider Alpay Asma ne durumdasın kardeşim.

Haydaaaa 10 puan şu an yarışmanın sonucusu Güray arkadaşımıza gidiyor ve ortam hala sıcak :D

Comanchero 10

12 puannnnnnn
Zülfü 12

ŞAMPİYONNNNNN 15. Şampiyonluğuna ulaşan Sayın Alpay Asma kardeşimiz.

TEBRİK EDİYORUM KARDEŞİM BU BAŞARINDAN DOLAYI.

Teoman Eraslan ve Tevfik Aksoy sizleri de tebrik ederim.

Tüm arkadaşları tebrik ediyorum :hat:

s-290ea39e380a7cb9ca2c1f8b5b58eff777167c14.jpg

Alpay Asma benim düzenlediğim yarışmalarda bayağı bir 1.liğin oldu herhalde.

3-7. arası ne öyle :D Blackbird'ün birinci olamamasının tek mantıklı sebebi olabilir o da burdakilerin kuş sevmemesi. Birinciyi tebrik eder, 6 ve üstü puan veren müzikten anlayan renktaşlarıma teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Komodoların komodolardan başka düşmanı yoktur. Sen gel son anda puanını ejderdaşına değil de rakibine ver.

@Teoman Eraslan @Tevfik Aksoy tebrikler bey :) @Alpay Asma tebrikler lobidaş kardeşim 15. şampiyonluk ve tek başına taktığın 3. yıldız hayırlı olsun :D Biz lobi olarak kaçıncı yıldızı taktık en son onu unuttum zaten :D

@Tanju Karayel uyuyakalmışım kardeşim içim geçmiş :D O yüzden biraz geç dahil olabildim layklarını da biraz geç vermiş oldum kusura bakma eline emeğine sağlık. Sonuçları sunumuna bakıyorum da gerçekten de tam bir ESC organizatörü oldun tebrik ederim. Sırf senin hatrına şu yarışma eski günlerine dönmeli de işte döner mi bilmiyorum :red:

BLACKBİRD'in 1. liğini bekliyordum ben de. Iglesias da plase idi. :D

uc-kagitci.jpg

Filminde ki Kemal Sunal gibi oldum arkadaş ben ne yapayım. Üflüyorum şampiyonluk geliyor. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt