95. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON ALPAY ASMA!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alpay Asma Eurovision Yarışması olmalı artık yarışmanın adı bu ne kardeşim yahu :D

Hep o Örmin bey denilecek adam yüzünden oldu bu. Cin min tüm uğursuzlukları o peşimize sardı.

@Teoman Eraslan @Tevfik Aksoy tebrikler bey :) @Alpay Asma tebrikler lobidaş kardeşim 15. şampiyonluk ve tek başına taktığın 3. yıldız hayırlı olsun :D Biz lobi olarak kaçıncı yıldızı taktık en son onu unuttum zaten :D

@Tanju Karayel uyuyakalmışım kardeşim içim geçmiş :D O yüzden biraz geç dahil olabildim layklarını da biraz geç vermiş oldum kusura bakma eline emeğine sağlık. Sonuçları sunumuna bakıyorum da gerçekten de tam bir ESC organizatörü oldun tebrik ederim. Sırf senin hatrına şu yarışma eski günlerine dönmeli de işte döner mi bilmiyorum :red:

Eyvallah abi teşekkür ederim.

Eski günlerine dönmesini bende isterim o eski tayfanın bir ara gelmesini sağlayan nerdeyse tek oluşum bu yarışmaydı umarım yine herkesi toplarız buraya.

Birde bu aralar iş yoğunluğum çok fazla Aslan heveslendi 29 Ekim tatili de araya girince boş vakit ayırabildim hatta 10 gün önce Emrah Yıldırım kardeşimde artık zamanı geldi demişti ama bir türlü yoğunluktan düzenleyemedim bile. Emrah'ı da bu yarışmaya bekledik ama gelmedi :(

Güzel bir yarışma oldu en azında son puanlama unutulmaz arasına girdi diye düşünüyorum.

Birinin içine 3 harfli girir, birisi strateji yapar. Bu porsuklara soykırım yapacaksın. Başka tür temizlenmez bu yarışma.

Düşlerin parlayıp söndüğü yerde
Buluşmak seninle bir akşam üstü
Umarsız şarkılar dudağımda bir yarım ezgi
Sığınmak, gözlerine sığınmak bir akşam üstü

Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış
Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi

Bir orman bir gece kar altındayken
Çocuksu, uçarı koşmak seninle
Elini avcumda bulup yitirmek, yitirmek
Sığınmak, ellerine sığınmak bir gece vakti

Ellerin bir martı, telaşlı ve ürkek
Ellerin fırtınada çırpınan bir beyaz yelken

Bir kenti böylece bırakıp gitmek
İçinde bin kaygı, binbir soruyla
Bitmemiş bir şarkı dudağında bir yarım ezgi
Sığınmak, şarkılara sığınmak bir ömür boyu

Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış
Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi
Ellerin bir martı, telaşlı ve ürkek
Ellerin fırtınada çırpınan bir beyaz yelken

Kaynak: Zülfü Livaneli Gözlerin şarkı sözleri
Zulfu Livaneli Gozlerin şarkı sozleri

Şu güzel sözleri yazana da helal olsun yalnız. Bence Türk müziğinde ki sözü en güzel olan şarkılar arasında yer alır.

Türkçe şarkı ile girip kazanacağım demiştim Tuncay Tum.

Ne şarkılara 12 verdin içine mi doğdu da 3 verdin şu güzelim şarkıya yalnız. :D

Bu arada Alpay'ın admin olmasını kınıyorum. Adminlerin özel mesajları okuma yetkisi var. Ne malum benim şarkımı öğrenip kasten puan vermediği? Hani bu X bir isim olsa olur mu canım diyebilirsiniz ama Alpay'dan her türlü dalavereyi beklerim. Bu Alpay'la, Örmin bey yok mu, yecüc ve mecüc gibi.

Birinin içine 3 harfli girir, birisi strateji yapar. Bu porsuklara soykırım yapacaksın. Başka tür temizlenmez bu yarışma.
Bu arada Alpay'ın admin olmasını kınıyorum. Adminlerin özel mesajları okuma yetkisi var. Ne malum benim şarkımı öğrenip kasten puan vermediği? Hani bu X bir isim olsa olur mu canım diyebilirsiniz ama Alpay'dan her türlü dalavereyi beklerim. Bu Alpay'la, Örmin bey yok mu, yecüc ve mecüc gibi.
İçine oturmuş garibimin :D Müstehaktır sana Aslan bey şeytan azapta gerek ahahahhahahahahah :D :D

12 puan-Deep Purple-The Cut Runs Deep
10 puan-Pink Martini-İch Dich Liebe (bence yanlış parçaları ama hayranıyım)
08 puan-Alter Bridge-Blackbird
07 puan-Marty Robbins-El Paso
06 puan-Chastity-Belt Trapped
05 puan-Oasis-Stand By Me
04 puan-Julio Iglesias-Nathalie
03 puan-Roy Jones-Can't be touched
02 puan-Christina Aguilera-Genie in Bottle
01 puan-Xavier Rudd-Spirit Bird

Sırf senin şarkıya vermedim diye çamur atıyorsun Aslan. :D

Deep Purple ile 4 defa katıldım daha önce, Pink Martini en sevdiğim tarz şarkıları yapan bir grup yine ona da 10 puan vermem gayet doğal değil mi. Daha önce katılıp 2. olmuşluğum var. :)

Blackbird zaten tam benim sevdiğim tarz. Defalarca yüksek puan verdim bunlara. Kaldı ki iyi de bitirdi.

Bakınca bir tek Iglesias'a 4 yerine 6-7 verebilirmişim. Orada ufak bir şerefsizlik yapmışım gibi duruyor. :D

12 puan-Deep Purple-The Cut Runs Deep
10 puan-Pink Martini-İch Dich Liebe (bence yanlış parçaları ama hayranıyım)
08 puan-Alter Bridge-Blackbird
07 puan-Marty Robbins-El Paso
06 puan-Chastity-Belt Trapped
05 puan-Oasis-Stand By Me
04 puan-Julio Iglesias-Nathalie
03 puan-Roy Jones-Can't be touched
02 puan-Christina Aguilera-Genie in Bottle
01 puan-Xavier Rudd-Spirit Bird

Sırf senin şarkıya vermedim diye çamur atıyorsun Aslan. :D

Deep Purple ile 4 defa katıldım daha önce, Pink Martini en sevdiğim tarz şarkıları yapan bir grup yine ona da 10 puan vermem gayet doğal değil mi. Daha önce katılıp 2. olmuşluğum var. :)

Blackbird zaten tam benim sevdiğim tarz. Defalarca yüksek puan verdim bunlara. Kaldı ki iyi de bitirdi.

Bakınca bir tek Iglesias'a 4 yerine 6-7 verebilirmişim. Orada ufak bir şerefsizlik yapmışım gibi duruyor. :D

Benim şarkım hangi husustan dolayı en azından 1 puan almadı? Önce bunu açıkla. Deep' in meep'in bu şarkıyla şampiyon olamayacağını biliyordun. Masal anlatma. Ama tecrübene dayanarak benim şarkımın şampiyonluğun en büyük adaylarından birini olduğunu biliyordun. İşte bu yüzden puan vermedin. Aynı şekilde içinde ne idüğü belirsiz bir şey olan Örmin bey de o nedenden dolayı puan vermedi. :D

Son düzenleme:
Erman Türker Alpay Asma Tevfik Aksoy tebrikler Tanju Karayel eline sağlık.

Acil vaka geldiği için giremedim foruma ama puanlamam Bayağı bir enteresan olmuş. Alpay'ın Türkçe şarkı seçeceği aklımın ucundan geçmezdi vallahi. Bilsem puan vermezdim ;) Ama efsane şarkı ona diyecek sözüm yok ..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
Alpay'ı yarışmaya almayın bence artık.....
derece yapmamda katkısı olan her bireye tşk

Benim şarkım hangi husustan dolayı en azından 1 puan almadı? Önce bunu açıkla. Deep' in meep'in bu şarkıyla şampiyon olamayacağını biliyordun. Masal anlatma. Ama tecrübene dayanarak benim şarkımın şampiyonluğun en büyük adaylarından birini olduğunu biliyordun. İşte bu yüzden puan vermedin. Aynı şekilde içinde ne idüğü belirsiz olan Örmin bey de o nedenden dolayı puan vermedi. :D

WHAM'ın Careless Whisper'ına puan vermemiş adamım ben hacı. :D Buna niye vereyim. 80'lerin uyuz şarkıları bunlar. :D

Serkan renkdashın üst üste 80'ler bombardımna yüzünden tiksindim hep bunlardan. :D

Komodoların komodolardan başka düşmanı yoktur. Sen gel son anda puanını ejderdaşına değil de rakibine ver.

Senin şarkı hiç tarzım değil vallahi Aslan. Daha önce de sen bana benzer bir şekilde puan vermemiştin 2. olmuştum. Bizim lobinin müzik zevki örtüşmüyor demek ki. En azından şike konularında bezimiz olmadığı perçinlenmiş oldu. Yaşasın onurlu komadolar.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt