- 19 Mart 2014
- 28.205
- 29.658
- 2.598
Alpay Asma Eurovision Yarışması olmalı artık yarışmanın adı bu ne kardeşim yahu 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Teoman Eraslan @Tevfik Aksoy tebrikler bey@Alpay Asma tebrikler lobidaş kardeşim 15. şampiyonluk ve tek başına taktığın 3. yıldız hayırlı olsun
Biz lobi olarak kaçıncı yıldızı taktık en son onu unuttum zaten
@Tanju Karayel uyuyakalmışım kardeşim içim geçmişO yüzden biraz geç dahil olabildim layklarını da biraz geç vermiş oldum kusura bakma eline emeğine sağlık. Sonuçları sunumuna bakıyorum da gerçekten de tam bir ESC organizatörü oldun tebrik ederim. Sırf senin hatrına şu yarışma eski günlerine dönmeli de işte döner mi bilmiyorum
![]()
Birinin içine 3 harfli girir, birisi strateji yapar. Bu porsuklara soykırım yapacaksın. Başka tür temizlenmez bu yarışma.
İçine oturmuş garibiminBu arada Alpay'ın admin olmasını kınıyorum. Adminlerin özel mesajları okuma yetkisi var. Ne malum benim şarkımı öğrenip kasten puan vermediği? Hani bu X bir isim olsa olur mu canım diyebilirsiniz ama Alpay'dan her türlü dalavereyi beklerim. Bu Alpay'la, Örmin bey yok mu, yecüc ve mecüc gibi.
Erman ağabeyimin ahı tuttu diyemiyor da gelmiş burada nağme yapıyor kerkenezHep o Örmin bey denilecek adam yüzünden oldu bu. Cin min tüm uğursuzlukları o peşimize sardı.
Bu arada Alpay'ın admin olmasını kınıyorum. Adminlerin özel mesajları okuma yetkisi var. Ne malum benim şarkımı öğrenip kasten puan vermediği? Hani bu X bir isim olsa olur mu canım diyebilirsiniz ama Alpay'dan her türlü dalavereyi beklerim. Bu Alpay'la, Örmin bey yok mu, yecüc ve mecüc gibi.
İçine oturmuş garibiminMüstehaktır sana Aslan bey şeytan azapta gerek ahahahhahahahahah
![]()
![]()
12 puan-Deep Purple-The Cut Runs Deep
10 puan-Pink Martini-İch Dich Liebe (bence yanlış parçaları ama hayranıyım)
08 puan-Alter Bridge-Blackbird
07 puan-Marty Robbins-El Paso
06 puan-Chastity-Belt Trapped
05 puan-Oasis-Stand By Me
04 puan-Julio Iglesias-Nathalie
03 puan-Roy Jones-Can't be touched
02 puan-Christina Aguilera-Genie in Bottle
01 puan-Xavier Rudd-Spirit Bird
Sırf senin şarkıya vermedim diye çamur atıyorsun Aslan.
Deep Purple ile 4 defa katıldım daha önce, Pink Martini en sevdiğim tarz şarkıları yapan bir grup yine ona da 10 puan vermem gayet doğal değil mi. Daha önce katılıp 2. olmuşluğum var.
Blackbird zaten tam benim sevdiğim tarz. Defalarca yüksek puan verdim bunlara. Kaldı ki iyi de bitirdi.
Bakınca bir tek Iglesias'a 4 yerine 6-7 verebilirmişim. Orada ufak bir şerefsizlik yapmışım gibi duruyor.![]()
:SSKomodoların komodolardan başka düşmanı yoktur. Sen gel son anda puanını ejderdaşına değil de rakibine ver.
Ben 10. oldum doktor beni niye tebrik ediyorsun@Erman Türker @Alpay Asma tebrikler @Tanju Karayel eline sağlık.
Acil vaka geldiği için giremedim foruma ama puanlamam Bayağı bir enteresan olmuş. Alpay'ın Türkçe şarkı seçeceği aklımın ucundan geçmezdi vallahi. Bilsem puan vermezdimAma efsane şarkı ona diyecek sözüm yok ..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Benim şarkım hangi husustan dolayı en azından 1 puan almadı? Önce bunu açıkla. Deep' in meep'in bu şarkıyla şampiyon olamayacağını biliyordun. Masal anlatma. Ama tecrübene dayanarak benim şarkımın şampiyonluğun en büyük adaylarından birini olduğunu biliyordun. İşte bu yüzden puan vermedin. Aynı şekilde içinde ne idüğü belirsiz olan Örmin bey de o nedenden dolayı puan vermedi.![]()
Ben 10. oldum doktor beni niye tebrik ediyorsun![]()
![]()
Eyw. hocam sağolasın mahçup ettin10 numara adamsın hocam. Ondan tebrik ettim![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Komodoların komodolardan başka düşmanı yoktur. Sen gel son anda puanını ejderdaşına değil de rakibine ver.