95. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON ALPAY ASMA!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alpay hazır şampiyonluk hasretini dindirmişken sen yapsana. Efsane olursun. Layklarını da 10000 yapmanın zamanı geldi artık.

1. Yarışmak çok zevkli bu zevkten mahrum kalmak istemiyorum.

2. Çok büyük bir hasretim yoktu muhtemelen 3-4 yarışma önce kazanmıştım en son. :D

3. Yarışma ile organizatör olarak ilgilenebilecek vaktim cidden yok. Ocak ayı gibi ancak 1-2 tane yapabilirim okul kapanınca.

1. Yarışmak çok zevkli bu zevkten mahrum kalmak istemiyorum.

2. Çok büyük bir hasretim yoktu muhtemelen 3-4 yarışma önce kazanmıştım en son. :D

3. Yarışma ile organizatör olarak ilgilenebilecek vaktim cidden yok. Ocak ayı gibi ancak 1-2 tane yapabilirim okul kapanınca.

Son derece rezil bi açıklama. :D

Ne ise sen adminsin. Bari Arda abiye, Mehmet abiye yarışma bölümünde yetki ver. Müsait olurlarsa onlar yapsınlar.

Mehmet Arslaner mesajımı beğendi. Birazdan yarışma başlığını açar. Duyanlar duymayanlara haber etsin. Kesin bilgi. Yayalım lütfen.

Son derece rezil bi açıklama. :D

Ne ise sen adminsin. Bari Arda abiye, Mehmet abiye yarışma bölümünde yetki ver. Müsait olurlarsa onlar yapsınlar.

Valla ne yalan söyleyeyim bakınca bende tatmin olmadım şimdi. :D

Yoğunluk kısmı doğru yalnız. Bütün angarya işleri 100 kişinin staj defteri okuma, haftada 2-3 sınav gözetmenliği, sekreterlik nöbetleri, laba mal getirmek gibi bana kitlediler. Üzerine bir de üşengeçlik geliyor. Forumda başlık güncellemeye bile üşeniyorum 1-2 aydır. :D

Bu arada benim yetkim var, Arda abininde var yanlış bilmiyorsam.

Bu sefer kesin ben kazanırım. Öyle böyle değil baya sağlam puan ile kazanacağım :)

Bu gidişle sen yapacan. :D

Bana bu arada yarışma ve foto galeri bölümünde yetki verirseniz makbule geçer.

Yarışma bölümü rezalet. Hala benim sadece 3 kez şampiyon olduğum yazıyor. Ve anlaşılan ben düzenlemesem başka da kimse düzenlemeyecek o tür konuları.

Yarışma yapacağım vakitler de olacak Allah'ın izniyle. Ama şu anda yarışmak ve şampiyonluk için fokuslanmış durumdayım.

Alpay 100. esc ilen kariyerine son verecekti dimi

öyle bi şey hatırlıyorum sankim

Ne Yapiyorum ben Pirlo asigi :D :D

Yarışma yapacaksın güzel kardeşim. İyice boşladın. Sen zamanında bir günde iki yarışma yapmış bir aslansın. Şimdi iki ayda bir yarışma yapmaya üşenir hale geldiniz. Aynı şey Tanju kardeşim için de geçerli. Kendinize gelin.

Ben unoffical, konsept yarışmalar yapmayı seviyorum yav :D Offical' lar da yarışmacıyım :D

Abi senin yaptığın ve zevkten dört köşe olduğumuz offical yarışmaları da hatırlıyoruz. O yüzden efsanenin geri dönme zamanı geldi bence. Hazır haftasonunu Güray kardeşime kitlemişken, haftaiçi de bi yarışma sen yap. Tekrar dadandıralım milleti.

Yarışma yapacaksın güzel kardeşim. İyice boşladın. Sen zamanında bir günde iki yarışma yapmış bir aslansın. Şimdi iki ayda bir yarışma yapmaya üşenir hale geldiniz. Aynı şey Tanju kardeşim için de geçerli. Kendinize gelin.

Maclar filan var ondan kardesim yoksa yarisma senin kopegin olsun kardesim. ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt