95. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON ALPAY ASMA!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
penguinwalkingdead-die-1418241236.gif

Kellenizle helalleşin güzel kardeşlerim.

Aslan sen ne gaddar bir adamsin. Insan bir spoiler icine koyar.

Surada aksam yemegimi yerken laptop basinda foruma göz atiyordum bu gif ile karsilastim, gerisini düsün yani.

Aslan sen ne gaddar bir adamsin. Insan bir spoiler icine koyar.

Surada aksam yemegimi yerken laptop basinda foruma göz atiyordum bu gif ile karsilastim, gerisini düsün yani.

Ne yapayım aziz Can kardeşim? Kaç gündür rica ediyorum, yapın bi güzellik diyorum ama hiçbirinden tık yok. Yani kelle taşımak bunlar için bir lüks. Almam farz oldu. Sen kusura bakma.

şu yarışmaya katılmak bir nasip olmadı

Alpay Asma kimseye değil ama sana yazıklar olsun güzel ve özel kardeşim. Ulan ben yarışma için kıçımı yırtıyorum, niçin? Alpay kardeşim duygusal bi adam, üzülmesin, şampiyonluğuna şampiyonluk katsın diye. Sen admin olduğun halde hiçbir baskı yapmıyorsun modertörlerine. Nasıl adminsin sen? O kutsal görevi derhal bırakmanı, ya da kelleni gözyaşları içerisinde sakince masama bırakmanı talep ediyorum.

Hahahahahaha ulan ne manyak adamsın ya.

@Alpay Asma kimseye değil ama sana yazıklar olsun güzel ve özel kardeşim. Ulan ben yarışma için kıçımı yırtıyorum, niçin? Alpay kardeşim duygusal bi adam, üzülmesin, şampiyonluğuna şampiyonluk katsın diye. Sen admin olduğun halde hiçbir baskı yapmıyorsun modertörlerine. Nasıl adminsin sen? O kutsal görevi derhal bırakmanı, ya da kelleni gözyaşları içerisinde sakince masama bırakmanı talep ediyorum.

Hacı foruma akşam 20:30'dan sonra girebiliyorum zaten nasıl baskı yapayım adamlara bir de. :D

Kellemi ince dilimler halinde masana bırakıyorum.

Yarisiyoz mu?

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yalnız yarışmaya dahil olmam demek şampiyonun da belli olması demek.
Pek heyecanlı bir yarışma olmayacaktır.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt