95. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON ALPAY ASMA!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız yarışmaya dahil olmam demek şampiyonun da belli olması demek.
Pek heyecanlı bir yarışma olmayacaktır.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yarışmada fati varsa ben yokum. En son yarışmacı olduğunda "Ben Real Siz Fake" isimli güzide! eser şampiyon olmuştu yetmedi kendisi de bu esere 12 puan vermişti.

Yarışmada fati varsa ben yokum. En son yarışmacı olduğunda "Ben Real Siz Fake" isimli güzide! eser şampiyon olmuştu yetmedi kendisi de bu esere 12 puan vermişti.
Adam karga sesine rağmen bunu yapmış
Tamamen ozguvenine ve şevkini kirmama adına verilmiş bir 12 puandi ?

Adam karga sesine rağmen bunu yapmış
Tamamen ozguvenine ve şevkini kirmama adına verilmiş bir 12 puandi ������

O yarışma ile beraber esc bitti fati ne anlatıyorsun :D Yok şevkmiş bilmem neymiş anlat anlat heyecanlı oluyor :D

O yarışma ile beraber esc bitti fati ne anlatıyorsun :D Yok şevkmiş bilmem neymiş anlat anlat heyecanlı oluyor :D
Boku ciktiydi abi şimdi gercekci olalım günde 3 yarışmaya koşuyordu forum
?

@Vasfi Vural ile eskiden yaptigimiz şikeler aklima geldi hey gidi gunler

tumblr_mla65j8BER1r0rgxdo1_500.gif

Boku ciktiydi abi şimdi gercekci olalım günde 3 yarışmaya koşuyordu forum
������

Admin dediğin maç günleri dışında da forum hareketli olsun aksiyon olsun istemez mi? :D İşte bu aksiyon ihtiyacının neredeyse tamamını esc karşılıyordu mis gibi daha ne istiyordunuz? :D

Admin dediğin maç günleri dışında da forum hareketli olsun aksiyon olsun istemez mi? :D İşte bu aksiyon ihtiyacının neredeyse tamamını esc karşılıyordu mis gibi daha ne istiyordunuz? :D
Maçtan hemen sonra da yapılıyordu abi
Aynı sekil sabahina
Çok tuhaf zamanlardı ?

Hak vermek lazım, forumu yönetiyor olsam ben de bu gidişe bir dur derdim :D Bir ara ESCİMBOM olmuştu ciddi ciddi. Yarışmalardan kalan zamanda futbol konuşuluyordu. :D

Maçtan hemen sonra da yapılıyordu abi
Aynı sekil sabahina
Çok tuhaf zamanlardı ������

Danyal sen ne anlatıyorsun güzel adminim? Size yarışmak yasak diye insanları foruma küstürdünüz. Bazı üyeler sırf yarışmak, eğlenmek için foruma uğruyordu. Yarışma sayesinde de diğer konulara ilgi gösteriyordular. Şimdi bakıyorum da yeni konu açılıyor, bazen dakikalarca kimse yorum yapmıyor. Çünkü yorum yazacak aktif üye sayısında ciddi bir düşüş var. Ben bile 3 ay ara verdim, düşün. Yani şapkanızı önünüze koyup düşünme zamanı. Biz nerde yanlış yaptık. :D O insanları kaybetmeyecektiniz.
Sonuçta genelde yarışma başlığında yazsalar da, onlar da bu forumun üyesiydi. Resmen ayrımcılık yaptınız. Hadi bundan sonra haftada bi kere yarışabilirsiniz deseydiniz anlarım da, tamamen yasaklamanız emin olun ki, forumun yararına olmadı.

Danyal sen ne anlatıyorsun güzel adminim? Size yarışmak yasak diye insanları foruma küstürdünüz. Bazı üyeler sırf yarışmak, eğlenmek için foruma uğruyordu. Yarışma sayesinde de diğer konulara ilgi gösteriyordular. Şimdi bakıyorum da yeni konu açılıyor, bazen dakikalarca kimse yorum yapmıyor. Çünkü yorum yazacak aktif üye sayısında ciddi bir düşüş var. Ben bile 3 ay ara verdim, düşün. Yani şapkanızı önünüze koyup düşünme zamanı. Biz nerde yanlış yaptık. :D O insanları kaybetmeyecektiniz.
Sonuçta genelde yarışma başlığında yazsalar da, onlar da bu forumun üyesiydi. Resmen ayrımcılık yaptınız. Hadi bundan sonra haftada bi kere yarışabilirsiniz deseydiniz anlarım da, tamamen yasaklamanız emin olun ki, forumun yararına olmadı.
Yaw şaka yapıyorum ben zaten. Yarışın kaynasin tabi bundan güzel ne var. ?
Forumdan soğuyan listini alabilirsem onlara da cevab verebilirim sanırım

Eskiden Tolga Aybakan diye son derece kaliteli bir kardeşim var. Feci şekilde yarışmalar yapardı. Şimdi nerde acaba? Işıklar içinde yatsın kardeşim benim. :(

Eskiden @Tolga Aybakan diye son derece kaliteli bir kardeşim var. Feci şekilde yarışmalar yapardı. Şimdi nerde acaba? Işıklar içinde yatsın kardeşim benim. :(

Eyvallah buralardayım artık.

Eskisi kadar aktif olamıyorum tabii, sadece akşamları.

Yarışma yapan olursa katılabilirim, düzenleyemem :)

Yazılımcı neyim yok mu yav şöyle pratik bir program yazsa ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt