96. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON MEHMET ARSLANER!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlla eskisi gibi yumruğumu mu vurayım ulan masaya açıklayın şu yarışmayı gün yüzü göremezsiniz yoksa bir daha forumda Vasfi Vural

İlla eskisi gibi yumruğumu mu vurayım ulan masaya açıklayın şu yarışmayı gün yüzü göremezsiniz yoksa bir daha forumda @Vasfi Vural

78300263194e48dbf96e9ab058f5fbfa.gif

Ortalık karışacak, vaziyet alın. ;)

Şüphesiz ki yarışmamla birlikte yarışmanın kazananı da tarihe geçecektir. - V.V

Umarım o kazanan ben olurum yoksa sen de tarih olursun. - E.Y

-Tapatalk-

Son düzenleme:
ESC tarihinde yaşanmış 3 büyük skandalı seçiyoruz;

1. 91. yarışmada "Ben Real Siz Fake" şampiyonluğu.
2. 96. yarışmada Vasfi Vural' ın sonuçları açıklamaması.
3. 69. yarışmayı organizatör Örmın Bey' in terkedip gitmesi

:D

Burda kimin napacağına ben karar veririm teknik bey yaşlı başlı adamsın ben arkamdan Emrah admir yaşlılara sarıyor dedirtmem :D
Ufal da cebime gir :D Yaşlı görmek istiyorsan B. Arda Aycan ve Mehmet Arslaner isimli muhteremlere bir uğra :D

Biraz sakin biri oldum diye hemen kalkışmaya çalışıyor yav :D
Sen ne ara sakin oldun la? :D Ayrıca şu an kalkışmıyorum merak etme. Kalkışma daha sonraki süreçte ve çok daha büyük ve planlı olacak. Konsol dahi seni kurtarmaya yetmeyecek haberin olsun.

ESC tarihinde yaşanmış 3 büyük skandalı seçiyoruz;

1. 91. yarışmada "Ben Real Siz Fake" şampiyonluğu.
2. 96. yarışmada Vasfi Vural' ın sonuçları açıklamaması.
3. 69. yarışmayı organizatör Örmın Bey' in terkedip gitmesi

:D

Evanescence hırsızlığını unutmuyalım.

Ufal da cebime gir :D Yaşlı görmek istiyorsan B. Arda Aycan ve Mehmet Arslaner isimli muhteremlere bir uğra :D

Sen ne ara sakin oldun la? :D Ayrıca şu an kalkışmıyorum merak etme. Kalkışma daha sonraki süreçte ve çok daha büyük ve planlı olacak. Konsol dahi seni kurtarmaya yetmeyecek haberin olsun.

Ben böyle şey görmedim iki değerli büyüğümüze yaşlı dedin !!!!

-Tapatalk-

Ufal da cebime gir :D Yaşlı görmek istiyorsan @B. Arda Aycan ve @Mehmet Arslaner isimli muhteremlere bir uğra :D

Gercek yaş biyolojik yaştır - Prof. Dr. Osman MUFTUOĞLU Haberleri

10 Surprising Health Benefits of Sex

Başka sorum yok hakim bey.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt