- 10 Nisan 2013
- 54.110
- 34.414
- 2.993
İlla eskisi gibi yumruğumu mu vurayım ulan masaya açıklayın şu yarışmayı gün yüzü göremezsiniz yoksa bir daha forumda Vasfi Vural
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlla eskisi gibi yumruğumu mu vurayım ulan masaya açıklayın şu yarışmayı gün yüzü göremezsiniz yoksa bir daha forumda @Vasfi Vural
Şüphesiz ki yarışmamla birlikte yarışmanın kazananı da tarihe geçecektir. - V.V
Sakin olun beyler böyle şeyler için birbirinizi kırmayın. - E.T (Ö.B)Umarım o kazanan ben olurum yoksa sen de tarih olursun. - E.Y
Sakin olun beyler böyle şeyler için birbirinizi kırmayın. - E.T (Ö.T)
Vasfi senden çok benim kardeşim admir bey ayağınızı denk alın.O bizim Vasfi kardeşimle aramızdaki olay abi kardeş arasına ne giriyorsun Erman hoca
Vasfi senden çok benim kardeşim admir bey ayağınızı denk alın.
Mehmet Arslaner koş, Örmın Bey yine Zalım Admin' e diss atıyor![]()
Vasfi senden çok benim kardeşim admir bey ayağınızı denk alın.
Ufal da cebime girBurda kimin napacağına ben karar veririm teknik bey yaşlı başlı adamsın ben arkamdan Emrah admir yaşlılara sarıyor dedirtmem![]()
Sen ne ara sakin oldun la?Biraz sakin biri oldum diye hemen kalkışmaya çalışıyor yav![]()
ESC tarihinde yaşanmış 3 büyük skandalı seçiyoruz;
1. 91. yarışmada "Ben Real Siz Fake" şampiyonluğu.
2. 96. yarışmada Vasfi Vural' ın sonuçları açıklamaması.
3. 69. yarışmayı organizatör Örmın Bey' in terkedip gitmesi
![]()
Ufal da cebime girYaşlı görmek istiyorsan B. Arda Aycan ve Mehmet Arslaner isimli muhteremlere bir uğra
Sen ne ara sakin oldun la?Ayrıca şu an kalkışmıyorum merak etme. Kalkışma daha sonraki süreçte ve çok daha büyük ve planlı olacak. Konsol dahi seni kurtarmaya yetmeyecek haberin olsun.
Sen kimsin la?Ne diyorsun ulan sen ? :uyy:
Vallahi konuyu üstüne kilitlerim bir daha çıkamazsın.
Ufal da cebime girYaşlı görmek istiyorsan @B. Arda Aycan ve @Mehmet Arslaner isimli muhteremlere bir uğra
Sen ne ara sakin oldun la?Ayrıca şu an kalkışmıyorum merak etme. Kalkışma daha sonraki süreçte ve çok daha büyük ve planlı olacak. Konsol dahi seni kurtarmaya yetmeyecek haberin olsun.
Mehmet Arslaner abi konsolum ve ben yanındayız sen merak etmeSen kimsin la?İstersem ban atarım sana ruhun duymaz.