96. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON MEHMET ARSLANER!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasarayimiz uzerine duzenlenmis sarkilara puan vermemeniz sizin utanciniz benim degil. YAZIK!!

Forumdaki üst düzey bir yetkilinin şike yaptığına dair kanıtlarım var.

Hesaplarıma göre Mehmet Arslaner kazandı ama herkes puanlarını bir baştan toplasın, bazı arkadaşların puanları başka arkadaşlara eklenmiş gözüküyordu tablolarda.

@Aslan Türkoğlu kardes bizim ejderler ne alemde cok uzak kaldik buralara , artik dönme vakti geldide geciyor, ulu ejder adina yakip yikma zamani geldi artik.

2hkW9T3YCkzVhoS1y6K9OTm2517lMw5UM3Vp7O1bCIGlYWTDVwW1fnCe6LRIQiGgDQ=h900

Ekli dosyalar

• unnamed.webp
    unnamed.webp
    81,2 KB · Görüntüleme: 3
O Galatasaray şarkısı ile katılan çakal sen miydin Tuncay? :D Yok öyle çakallık böyle şampiyon olamazsın boşuna kasma :D

Agabey sadece milleti tanimak icin yaptim ogrendim kimin gonulden Gatasarayi desteklesigini cikan sonuc beni cok sasirtti ve uzdu malesef.

En azindan sonuncu olmadim bu da birseydir :D

37 puanın üstüne 12 daha eklersek ne oluyor. ? Evren'deki matematik kurallarına göre 49 etmesi gerekiyor. Lakin matematik kuralları maalesef Vasfi Vural'ın organizatörlüğünde geçmiyor. :D Kardeşim bu kadar alenen şike yapmayın. İkili üçlü yapabilirsiniz :D Ama yönetim dahilinde organizatör de işin içine girince oha diyoruz. :D

37 puanın üstüne 12 daha eklersek ne oluyor. ? Evren'deki matematik kurallarına göre 49 etmesi gerekiyor. Lakin matematik kuralları maalesef Vasfi Vural'ın organizatörlüğünde geçmiyor. :D Kardeşim bu kadar alenen şike yapmayın. İkili üçlü yapabilirsiniz :D Ama yönetim dahilinde organizatör de işin içine girince oha diyoruz. :D
Yarışma bitti Levent bey neyi karıştırıyorsunuz daha :D

Tuncay'ın şarkı da cimbomum gelin gider de diye bir bölüm vardı diye hatırlıyorum ben ondan sonrasını dinlemedim:D

25 puanım var. 8 puanda gözüküyorum. :D Yahu bu nasıl bir organizasyondur. Göz göre göre 14 puanımızı uçurdu. Hani Alpay falan kazanıyorsa bilelim yahu :D

Matematik mi dedin Leventcim demin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt