Topu ayağından alamıyorlar, aniden vitesi yükseltip düşürmesi büyük bir özellik eğer tutarsa 70- 89 m euroluk kalibrede ilk izleyişte bile göze çarpıyor.

Bi de işi bitirebilse varya muhteşem yetenek, bonservisini de almaliyiz bence daha ilk maci ileride ne olur bilinmez ama bu yetenek ne bileyim almaliyiz ya

——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Giovanni Dos Santos u hatırlattı biraz.
Top ile çok iyi.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Tahmin ettigim gibi taraftarin destegini de arkasina alinca durdurulamaz bir oyuncu haline geliyor

Masallah

Sağ kanat oynamalı ters ayakla daha iyi adam geçiyor

Bu arada Danimarka'da forvet oynamışlığı da var,hocanın çift forvet sevdasında denenebilir aralara kaçması açısından

Ribery ve Arda'dan biraz daha fazla heyecan yarattı potansiyeli. Ama onların yarısı kadar potansiyeline ulaşabilecek mi hala açık şüpheler mevcut, tutturabilirse paramparça eder ortalığı bizim lig light kalır Emre'ye.

Futbol neticeye dayalı bir oyun, gol ve asistler ürettiği sürece faydalı olacaktır, yoksa ortasaha da çalım atmasının bir anlamı yok. Rakip ceza sahasında bitirici işlere imza atmalı.

Sağ kanat oynamalı ters ayakla daha iyi adam geçiyor

Bu arada Danimarka'da forvet oynamışlığı da var,hocanın çift forvet sevdasında denenebilir aralara kaçması açısından

Çift forvet oynaması zor emre topu geriden alıp sürükleyecek bir adam forvet oynarsa baskı altında alacak o topları.. Ben bu işi marcao veya chedjou gibi tekniği iyi adamların dos oynatılması iste ğine benzetiyorum.. Chedjouyu gördük işte hiç beceremedi orta sahayı baskı altında oynamak çok farklı birşey..

Bazı maçlarda çilingir görevi görebilir, yoktu bizde böyle bir adam. İnş şımarıklık vs gibi durumlar olmaz.

Çift forvet oynaması zor emre topu geriden alıp sürükleyecek bir adam forvet oynarsa baskı altında alacak o topları.. Ben bu işi marcao veya chedjou gibi tekniği iyi adamların dos oynatılması iste ğine benzetiyorum.. Chedjouyu gördük işte hiç beceremedi orta sahayı baskı altında oynamak çok farklı birşey..

Sürekli olarak demiyorum zaten hoca bazen fantezi yapıp çift forvete dönüyor ya Emre rakip savunmayı şaşırtabilir o bakımdan

Geri
Üst Alt