Osman Çevik
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 17.959
- 9.957
- 2.398
Aynen bunlar nabıyolar demiştir biri git diyor biri gel diyorbi önceki durantopta da hoca git sen demişti oradan çocuğun kafa gitti bi hafif
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen bunlar nabıyolar demiştir biri git diyor biri gel diyorbi önceki durantopta da hoca git sen demişti oradan çocuğun kafa gitti bi hafif
karşı takımdan adama çok kart gösterirBu sene cok bicilecek bu minyon ona üzülürüm. Bizim odun defans oyunculari Emrenin onlari madara etmesini yediremeyip cok cift ayak dalar
Ağzına sağlık renktaş tıpkısının aynısı.. bal yapmayan arı şimdilik.. bakalım Fatih hoca nasıl işleyecek bunuGiovanni Dos Santos u hatırlattı biraz.
Top ile çok iyi.
Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk
Sağ kanat oynamalı ters ayakla daha iyi adam geçiyor
Bu arada Danimarka'da forvet oynamışlığı da var,hocanın çift forvet sevdasında denenebilir aralara kaçması açısından
Çift forvet oynaması zor emre topu geriden alıp sürükleyecek bir adam forvet oynarsa baskı altında alacak o topları.. Ben bu işi marcao veya chedjou gibi tekniği iyi adamların dos oynatılması iste ğine benzetiyorum.. Chedjouyu gördük işte hiç beceremedi orta sahayı baskı altında oynamak çok farklı birşey..
messi nin her asisti gol olmuş mu ki?Messi’den tek eksiği gol ve asist![]()

Topla oyunu şu haliyle bile ondan üstündür, sadece savruklukları benzer...Hiç hazzatmediğim bir futbolcuydu GDS...Giovanni Dos Santos u hatırlattı biraz.
Top ile çok iyi.
Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk
erencan o pasi kontrol edip bitirse HEMEN Ronaldo damgasini vurardim. Zor toptupaslı oynasa mı?bir pas attı erencan kontrol edemedi.müthişti