Böyle bi maçta oyuna alınmamalıydı ne olursa olsun.kaldiramaz

Aşırı hareketlilik getirdi üçüncü bölgeye. Babel’e de yaptığı asist ofsayt yüzünden iptal oldu. Çok iyi oynadı bugün. Kırmızı kart ise sonuna kadar hatalıydı.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

verilmeyen gollere de bir bakın benmi yanlış gördüm. İlkinde Kayserilinin eli önde ama ayagından çizgi çekilmiş. Emrenin pozisyonda Emrenin elinden çizgi. Defansa göre filan bu değişirmi benmi yanlış gördüm acaba

topçu falan değil bu söyliyeyim

ayağında top tutamıyor

top süremiyor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

fizik kuvveti -1500

anca tavşan gibi seksin

kırmızı kartı komediydi

Tüm kanatlarımız fazla içeri sokuluyor haliyle oyunu yıktığımız zamanlarda kanatlara açılacak adama ihtiyaç var. Oyuna girdikten sonra pozisyon bulabilmemizin sebeplerinden biridir. Çabuk kanat değiştirmek ve oyunu açmak

Oyuna girdi atak yaptık sayesinde daha da gelişecektir. Kırmızı kartı anlamadım çok salakça bir kart. Hakemi hiç beğenmedim.

Faulu vermediler diye sinirlendi, böyle bir durumda yapmayacaktı. Maç 2-2 bitseydi şu an ortalık patlardı

Aptallık yaptı o kesin. Dokunmasa bile hem ilk kartı hem ikinci hareketi gereksizdi.

Şu gerçek ki, oyuna hareket katıyor. Bence hep oynamalı.

verilmeyen gollere de bir bakın benmi yanlış gördüm. İlkinde Kayserilinin eli önde ama ayagından çizgi çekilmiş. Emrenin pozisyonda Emrenin elinden çizgi. Defansa göre filan bu değişirmi benmi yanlış gördüm acaba
O pozisyon bence ofsayttı hocam. Çünkü gol atabileceği en ilerideki uzvunu sayıyorlar ofsaytta. Emre'nin omzu ilerideydi. Ama diğer gol ofsayt değildi diye hatırlıyorum.

bugün maç kazandıysak kendisi sayesinde kazandık.gördüğü kırmızı kart tamamen hakem karşıya 3 tane verdim gs'yi boş geçersem ben konuşulurum diye emre'yi doğradı.kendisi fizik olarak yetersiz ama belhanda yerine oynaması her türlü daha hayırlı.abartıldığı kadar yetenekli değil top kontrolü topu saklaması felan sıkıntılı ama şuan fizik olarak güçsüz.kendini toplarsa faydalı olur.

Kartını eleştirmeyin kartlık değildi güzel oynadı milli aradan sonra kendine iyice gelicektir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt