En etkili futbolcumuzdu bugün. Bugün bu takıma hareket getiren ilerde üretkenlik adına yirtinan tek adamdi. Kırmızı görünce nerden geldiğini şaşırdı. Haftaya staddaki taraftar moral vermek adına kendisi için biraz tezahürat falan yapabilir çünkü çocuğun gözlerindeki korkuyu gördüm kirmizi gördükten sonra.

çok basit top kayıpları yapıyor pas istiyor pas atılıyor kontrol edemiyor,çalım yeteneğide o kadar iyi değil hızıyla ve küçük olmasıyla adam geçiyor ama oyun bilgisi belhanda ile aynı.fena değil.savunmaya yardım da ediyor artık.bence yetenekli bir oyuncu değil ama belhanda'dan farkı yok bize katkı sağlar.bir sonraki oyunlarda belhanda'nın yerine oynamalı.fiziğini toplayıp ayakta kalabildiğinde çok fark yaratır.bugün babele attırdığı ofsayt golü çok güzel örnekti bu arkadaş bize lazım 11 oynamalı.

Ben hiç beğenmedim galiba futbolu bilmiyorum çok top kaybetti tek başına oynadı linnes i alsa hoca oraya daha iyi oynar

Umudum çok azaldı bu çocuğun kazanılması çok zor.
Kırmızı kart hikaye ben oyununa baktım o milli takıma ilk çağrıldığı dortmunda transfer olduğu dönemin çok gerisinde. Çalım ve adam geçme yeteneği azalmış. Muhtemelen dortmund ve celta daki hocaları onu takımla beraber düşünsün, pas oyununa girsin diye az çalım at çok pas yap demişler adamın üstün olan tek özelliği azalmış kötü olan herşeyi aynı. Müthiş bir özgüven sıkıntısı çekiyor. Topu ayağına her aldığında kafasında acaba geçebilecek miyim kaygısı var. Teknik olarak ise hep aynı çalımı deniyor 3 denemesinden 2 si başarısız. Hocanın geçen hafta 11 başlatıp bu hafta 45 dk şans vermesi adaletli değil bu haliyle sistem hocası birisi olsa 1 dk oynatmaz. Bırakın bizi profesyonel hiç bir takımda şu haliyle oynayamaz.

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ulan hem çıkan kart yanlış hem asistini yediler hem de iyi oynadı.birilerine fena sokacak emre

çok basit top kayıpları yapıyor pas istiyor pas atılıyor kontrol edemiyor,çalım yeteneğide o kadar iyi değil hızıyla ve küçük olmasıyla adam geçiyor ama oyun bilgisi belhanda ile aynı.fena değil.savunmaya yardım da ediyor artık.bence yetenekli bir oyuncu değil ama belhanda'dan farkı yok bize katkı sağlar.bir sonraki oyunlarda belhanda'nın yerine oynamalı.fiziğini toplayıp ayakta kalabildiğinde çok fark yaratır.bugün babele attırdığı ofsayt golü çok güzel örnekti bu arkadaş bize lazım 11 oynamalı.
Değişik bi yorum olmuş.messi gibi çalım atiyo bu emre

Değişik bi yorum olmuş.messi gibi çalım atiyo bu emre
attığı çalımları hızı ile atıyor bileği ile değil bugün bir çok pozisyonda sağ kanatta zorladı top kayıpları felan yaptı.sanılanın aksine o kadar iyi çalım atamıyor belki fizik olarak yetersiz olduğu için olabilir bu çocuk 17 yaşında milli takımda iken mesela milimetrik çalımlar atıyordu bilekleri ile bugün çok zorladı zaten bu yapılması söylendi.umarım yanılırım kendini geliştirir her anlamda ve büyük bir yıldız olur ama yaşı genç değil o kadar ama çıkarken ağladı bu çocuk kart gördüğü için bir şeyler yapmak istedi zor bir dönem geçiriyor küçükken çok itilip kakılmış olabilir çelimsiz olduğu için.bugün yürekini koydu sahaya bence ilk 11 oynaması gerekiyor ama büyük yetenek olduğunu artık düşünmüyorum ilk zamanlarında düşüyordum öyleydi de.

Yazık oldu Emre'ye çocuk tüm iyi niyetiyle oynamaya çalışıyor. İkinci yarı girince hareketlilik getirdi inşallah daha iyi olacak moral bozmasına gerek yok

Umudum çok azaldı bu çocuğun kazanılması çok zor.
Kırmızı kart hikaye ben oyununa baktım o milli takıma ilk çağrıldığı dortmunda transfer olduğu dönemin çok gerisinde. Çalım ve adam geçme yeteneği azalmış. Muhtemelen dortmund ve celta daki hocaları onu takımla beraber düşünsün, pas oyununa girsin diye az çalım at çok pas yap demişler adamın üstün olan tek özelliği azalmış kötü olan herşeyi aynı. Müthiş bir özgüven sıkıntısı çekiyor. Topu ayağına her aldığında kafasında acaba geçebilecek miyim kaygısı var. Teknik olarak ise hep aynı çalımı deniyor 3 denemesinden 2 si başarısız. Hocanın geçen hafta 11 başlatıp bu hafta 45 dk şans vermesi adaletli değil bu haliyle sistem hocası birisi olsa 1 dk oynatmaz. Bırakın bizi profesyonel hiç bir takımda şu haliyle oynayamaz.

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
aynı takımda belhanda da oynuyor o kadar gömmeye gerek yok.bizde belhanda nasıl ezecek topu diye bekliyoruz.bu çocuğun belhanda'dan farkı yok ikiside hiç olmaması gereken seviyelere çıkmışlar hakan çalhanoğlu gibi ama en azından emre çalım atmadan da sadece hızı ile fark yaratır belhanda'da oda yok.belhanda'da bu haliyle profesyonel seviyede asla olmamalıydı yeri yok bu arkadaşında yok ama en azından kendini geliştirebilir.belhanda'dan iyi topçu olabilir.

Hemen kendisine bir mentor tutmalıyız. Eğer kazanabilirsek hakikaten müthiş bir yetenek kadromuzda olacak.

Geri
Üst Alt