Emre Mor gerçekten tam olarak takımın hücumda ihtiyacı olan oyuncu. Uzun zamandır düzenli olarak oynamamasına rağmen hızından hiçbir şey kaybetmemiş dribling yeteneği hala akıl almayacak seviyede ve üstelik Sivas maçında attığı 9 başarılı çalımı Feghouli&Babel ikilisi 10 maçta atamayacak durumda

Hala elle tutulur futbol aklı olmadığının ben de farkındayım ama bu çocuk sadece yeteneklerinin hatırına bile oynar bu takımda. Tıkır tıkır işleyen ManCity&Liverpool gibi bir futbol sistemimiz olsa Emre Mor bu sistemi bozuyor oynamasın derim de şu durumda Emre Mor'u oynatıp şapkadan tavşan çıkarmasını beklemekten başka çaremiz yok gibi

Aynı şeyi Andone için de söyleyebilirim onun ekstra çabasına ayakta kalma arzusuna ihtiyacı var takımın. Madem bir sistem oturtamadık 2 senedir öyle veya böyle futbolcularımızın bireysel performanslarından yararlanmaya bakacağız artık

İnanın takımda en sevdiğim adam Feghouli'nin kesilmesini bile göze aldım artık Emre Mor'u kazanmamız yeteneklerini sonuna kadar kullanmamız gerekiyor

Çok fazla şansı kalmadığını daha bir idrak etmesini bekliyordum doğrusu. Bu gidişle opsiyonu kullanmayız, yine muallakta kalır gibi görünüyor maalesef...Şampiyon olalım, en fazla katkıyı verenlerden biri Emre Mor olsun ve gönül rahatlığıyla mevcut opsiyonu kullanalım isterim ama 'nüve' çürük gibi; umarım yanılırım...

Pas zamazingosunu bir tarafa bırakırsak on numara oynaması lazım. Direkt oyunda muhteşem bir silah. Çok ciddi söylüyorum hatta zorlarsak 8,8.5'a da evrilebilir.

Pas zamazingosunu bir tarafa bırakırsak on numara oynaması lazım. Direkt oyunda muhteşem bir silah. Çok ciddi söylüyorum hatta zorlarsak 8,8.5'a da evrilebilir.
Mümkünatı yok, olmaz o iş...Defansif katkıdan ve devamlılıktan bu kadar uzak bir futbolcu için aşırı ütopik bir tahayyül, 'ahbap'...

Şu çocuğu eleştirirken pas oyununu bilmiyor, oyun görüşü zayıf falan diyorsunuz/diyoruz ya hani, takımda şu çocuğun oyun görüşüne, pas yeteneğine sahip 3 tane oyuncu yok toplamda.
2 adım önüne pas atamayan futbolculardan Madrid karşısında bir şeyler olacak diye bir umut heyecanlanıyoruz. Bize yazık, üzülen biziz.

İlk 11 başlamaması 3-5-2 diye anlaşılabilir belki de kendi sahamızda zaten savunma oynamamalıydık o yüzden 4-2-3-1 oynanması gerekiyordu.

Hoca madem bir gamsız illah oynatacaksın bari bu adamı oynat.

Valla bak en az Belhanda kadar sorunludur, top kaptırır, pas hatası yapar, ara ara mallık yapar. Ne olur Belhanda’dan vazgeç bunu oynat. En azından arada 1-2 asist yapar gol falan atar

Sivas maçındaki güzel oyununu Fatih Hoca 80. dakika oyuna alarak değerlendirdi çünkü sahadaki Belhanda-Seri muhteşemdi Emre yerine oyuna giren Ömer&Feghouli ikilisi resmen Madrid'in başını döndürdü hal böyle olunca Emre Mor'a gerek kalmadı çünkü gol atmak gibi bir derdimiz yok

Hata yapıyor, amatör evet. Ama 2 hata yapıyorsa 2 de adam eksiltip poozisyon yaratıyor bu adam. Belhanda tehdit bile değil.

Şu çocuğu eleştirirken pas oyununu bilmiyor, oyun görüşü zayıf falan diyorsunuz/diyoruz ya hani, takımda şu çocuğun oyun görüşüne, pas yeteneğine sahip 3 tane oyuncu yok toplamda.
2 adım önüne pas atamayan futbolculardan Madrid karşısında bir şeyler olacak diye bir umut heyecanlanıyoruz. Bize yazık, üzülen biziz.
İmzamı atarım yazdıklarına renktaş. Şu an takimda kimin oyun görüşü çok iyi yemin ederim ben mi körüm yaa. Hadi çıksın biri sen körsün emre morun oyon göröşö cok zayooofff şu şu şu isimlerin oyun görüşü çok iyi desin dişimi kıracam yaa. Bu çocuk güzel de oynuyor ben mi anlamıyorum futboldan yaa.

takımda top sürecek başka adam yok. bu nedenle sahada tutulabilir.

ama ritmi kaybetmeye başlayınca ısrar etmeden kenara alınmalı.

Hep dediğim gibi. Müthiş bir yetenek. Direk etki yapıyor. Hızlı ve çabuk. Dönüşleriyle, driplingleriyle defansların dengesini alt üst ediyor. Onu üç futbolcu durdurmaya geldiği için boşluklar oluşuyor.

Buraya kadar her şey iyi ama bir iki futbolcunun da Emre’ye ayak uydurması lazım. O zaman statik beş para etmez bir futbol yerine taraftarı heyecanlandıran hızlı direk futbol oynarız.

Geri
Üst Alt