bu arkadaş takımda kadroya yazılması gereken ilk oyuncu.
ama 5 10 dk süre veriliyor. komik

eski terim bu adamda israr eder forma sokar, ne pahasina olursa olsun milli takim arefesinde bu zorlu maclar icin milli takima kazandirirdi, ama yok hoca eski hoca degil!

Necip'i bizim maçta gerçekten sağ bek oynatacaklarsa karşısına mutlaka Emre Mor koyulmalı. 5-10 dakikada kırmızı kart yedirtir büyük ihtimalle.

eski terim bu adamda israr eder forma sokar, ne pahasina olursa olsun milli takim arefesinde bu zorlu maclar icin milli takima kazandirirdi, ama yok hoca eski hoca degil!
Yaşlandı torun sevsin diyince kızıyor fanatikleri. Değil değil değil eski fatih terim real madrid maçında 1.5 dakikada 3 gol pozisyonuna girdikle övünmezdi. Çünkü kalan 88.5 dakikada 0 pozisyona girerken rakibe 10 pozisyon 27 şut imkanı verdin. Lucescu nasıl yaşlanınca eski bildiğimiz sevdiğimiz luceyle alakasız biri oldu çıktıysa Terim de eski fatih terim değil. Kabul edin şunu hoca araştırın tez elden. Hamzaoğlu bile kabul

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Roco ve Canerin icinden gececek bi futbolcu var o da Emre Mor. Ft oynatirsa o da. Tabi o gun Emre Mor da oynamak isterse. O olursa bu olursasina kaldik resmen hepinizin abv

yarın ben olsam 3-5-2 çıkardım. Emre'yi de orta ikilinin önünde serbest oynatırdım. Böylece Belhanda'da oynamamış olur.

istanbuldaki herkes buna yürüyor heralde

Resim

Evlendirelim şu bebeyi yaa çok umutluyum hala bundan umrunda değil hic bisey konu karı kiz olunca umursamiyo herif hiç bişeyi.

Evlendirelim şu bebeyi yaa çok umutluyum hala bundan umrunda değil hic bisey konu karı kiz olunca umursamiyo herif hiç bişeyi.

Ya sanki adam akıllı şans buluyor da kötü oynuyor gibi konuşuyorsunuz ne umrunda değil Sivas maçı hariç 11 de başlamadı bile daha 20 30 dk oynuyor çoşmasını bekliyor herkes zaten bize geldiğinde de maç eksiği vardı bizde de hoca sağ olsun eksik eksik oynuyor.

Valla sövesim geliyor artık şu bebeye. Ne abazaymışsın sen arkadaş ya.

Geri
Üst Alt