- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
Ilk 11e yerleştirilmeli artık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaşlandı torun sevsin diyince kızıyor fanatikleri. Değil değil değil eski fatih terim real madrid maçında 1.5 dakikada 3 gol pozisyonuna girdikle övünmezdi. Çünkü kalan 88.5 dakikada 0 pozisyona girerken rakibe 10 pozisyon 27 şut imkanı verdin. Lucescu nasıl yaşlanınca eski bildiğimiz sevdiğimiz luceyle alakasız biri oldu çıktıysa Terim de eski fatih terim değil. Kabul edin şunu hoca araştırın tez elden. Hamzaoğlu bile kabuleski terim bu adamda israr eder forma sokar, ne pahasina olursa olsun milli takim arefesinde bu zorlu maclar icin milli takima kazandirirdi, ama yok hoca eski hoca degil!
Bende öyle düşünüyorum da necip nasıl bir tarikata mensupsa son yıllarda hakemler kart vememek için eksta çabalıyorlarNecip'i bizim maçta gerçekten sağ bek oynatacaklarsa karşısına mutlaka Emre Mor koyulmalı. 5-10 dakikada kırmızı kart yedirtir büyük ihtimalle.
Bu çocuğu kazanacaksak anahtar böyle maçlar salıcaksın parçalasın.yarın ben olsam 3-5-2 çıkardım. Emre'yi de orta ikilinin önünde serbest oynatırdım. Böylece Belhanda'da oynamamış olur.
Bu çocuğu kazanacaksak anahtar böyle maçlar salıcaksın parçalasın.
hey yavrum hey![]()
Evlendirelim şu bebeyi yaa çok umutluyum hala bundan umrunda değil hic bisey konu karı kiz olunca umursamiyo herif hiç bişeyi.
352 oynayacak kanat yok bu takımdayarın ben olsam 3-5-2 çıkardım. Emre'yi de orta ikilinin önünde serbest oynatırdım. Böylece Belhanda'da oynamamış olur.