Keske ilk dile geldiginde gelseydi. Fakat bizden ziyade Emre sabirli olmali. Ilk 11'e giremedim diye moralini bozmamali.

2 temel sorunu var:

1. Savunması çok zayıf: Oyuna son 20 dakika girmiş, gencecik bir futbolcunun 3-4 metre uzağındaki oyuncuya basmaması, bu kadar süratliyken kovalamaması kabul edilir bir durum değil. Yine de geriye gelip bastığı 2-3 pozisyon da olmadı değil, o yüzden karalar bağlamak istemiyorum ama mental devrim şart.

2. Takım oyununa adapte olamaması: İlk maçında -iç saha maçı olmasının da etkisiyle- daha bireysel oynadı. Sanırım hoca pas oyunu konusunda uyarmış, ikinci maçında tersi şekilde ayağında olabildiğince az top tutmaya çalıştı. Ben ilk maçtaki tarzını daha çok beğeniyorum. Bana göre ideal olan, ilk maçtaki tarzına bir tık pas oyunu eklemesi.

Emre'nin mental ve taktik gelişimi için ciddi çaba gerektiği aşikar ama bence umut var.

Benim önemsediğim diğer bir nokta, takımın hücum planında Emre'nin yeteneklerinde olabildiğince yararlanmayı sağlayacak kurgular. Emre'ye dripling için boş alan yaratmaya yada rakip savunma Emre'nin dripling alanına yöneldiğinde oluşacak boşluklara koşu yapmaya yönelik pas organizasyonlarına ve hücum varyasyonlarına ağırlık vermek gerek. Emre çok özel bir hücum silahı. Ondan azami verimi almalıyız.

Bir de Babel ve Donk'a çok güveniyorum Emre'nin kazanımlası konusunda.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hep aklında top kendisine gelip bir an önce rakip kaleye yardıma isteği var bu sebeple enerjisini rakibi kovalayarak harcamıyor.

Dün pek bencil degildi, 3-5 kisinin arasina dalmadi pek, aferin, böyle devam.

Falcao gelirse müthis ikili olacaklar.

Top ayağına geldiğinde heyecanlandırıyor.

Sıkılmışız senelerdir düz oyuncuları izlemekten.. Paslı oyunu öğrensin alışsın, cok ekstra işlere girmesin, birazda son vuruşları geliştirsin.. Basar 8'i alırız

Olacak olacak..

Yabancı takımlar üzerine düşmediler..

Hocaya güveniyorum adam edecek öğretecek takım oyununu savunmayı

Takimda neredeyse kimseyi tanimiyor , kutlamadi belli oluyor saga sola bakiyor.
Hele takima ve lige biraz alissin ortaligi silip supurur

Son maçta Fatih hoca Emre'yi adam geçmeye çalışmayacaksın diye uyarmış o çok belliydi. Böyle olunca dikine çok oyun oynamadı ve ayağında topu tutmadı. Ona rağmen güzel paslar yaptı ve oyunu açmaya çalıştı. Fatih hoca Emre'yi tam ayarında oynayacak hale getirecektir bu konuda şüphem yok.

Emre Mor şuanda %30 unda falan eğer %100'ü bulursa Feghouli veya Babel'den kimin yedek kalacağını konuşuruz.

Geri
Üst Alt