- 28 Ocak 2011
- 27.505
- 21.919
- 578
Koskoca Kayahan reyizin en baba şarkılarından biri nasıl oluyor da Eylem kadar Oğuzhan kadar puan alamıyor onu anlayamıyorumBu puanlamaları hangi kafayla yapıyorsunuz bilader
![]()
Kayahan şarkılarını hiç sevmem.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Koskoca Kayahan reyizin en baba şarkılarından biri nasıl oluyor da Eylem kadar Oğuzhan kadar puan alamıyor onu anlayamıyorumBu puanlamaları hangi kafayla yapıyorsunuz bilader
![]()
Bir dahaki sefere şarkını özelden söylersin, puan vermemEmre Arslan 3 puan ne lan hic vermeseydin daha iyi.
Allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın zalımUmarım sonuncu olursun.İyi forumlar.
![]()
Bir dahaki sefere şarkını özelden söylersin, puan vermem![]()
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
![]()
Ben sana dedim Hayri'nin başını yaktın diyeLou Reed 3 puan almış :asd22:
Barış Manço, Cem Karaca vs... anlarım da Kayahan için aynısını söyleyemem. Kayahan'ın o kadar fazla şarkısı yarışmadı bence.Ağabey açıkçası Barış Manço gibi Cem Karaca gibi garantiye gitmek olarak gördüm biraz![]()
Hiç sorma ağabey hakikaten öyleymiş. Şu listede Kayahan ilk 3 yapamıyorsa sıkıntı var demektir.ESC çok bozdu Örmın Bey
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gayet mümkün tabi, ama en kötü ikinci olurum. Sen değerli büyüğüm gibi solda yer alma yarışı vermeyeceğim kesin.![]()