- 27 Ocak 2010
- 132.449
- 97.598
- 5.488
Benim olduğum yerde şike olmaz. Ben Emrah yada Vasfi gibi şikeyle kandırılacak bir organizatör değilim.![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim olduğum yerde şike olmaz. Ben Emrah yada Vasfi gibi şikeyle kandırılacak bir organizatör değilim.![]()
@Emre Arslan
Sarkilari gonderecegimiz kisiyi yani @Levent Akgul'u ilk mesaja mentionla iki saat aramayalim adami.
Konuya göz gezdirirsen kurallar kısmında bulabilirsin.
12 den aşağısı kesmez beni aga.Bak bu yarışma da o kadar şampiyonluk yaşadım ama bir uktem var. Senden hiç 12 puan almadım. Hatta şampiyon olduğum şarkılara genelde puan da vermedin mübarek.
Ben de sana genel de az puanlar veriyorum herhalde. Bu zinciri kırmamız lazım. 8-8 de anlaşabiliriz diye düşünüyorum.![]()
12 den aşağısı kesmez beni aga.
Hem ayrıca ben pis islere bulaşacak adam değilim şimdiye kadar şike teklifi gelse de. Çuval çuval para serdiler önüme ama dimdik durdim
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Başka şarkı alayım. O parça yasaklılar listesinde bir uyanık sen değilsin bu arada bilgin olsun.Sarkimi gonderdim agabey aldiniz mi bir haber verirmisiniz yasakli filan cikmaz insallah.![]()
Siz real ben fake den sonra bırakmıştım yarışmayı. Arada neler oldu nasıl bir şarkı yollamalıyım hiçbir fikrim yok.
Siz real ben fake den sonra bırakmıştım yarışmayı. Arada neler oldu nasıl bir şarkı yollamalıyım hiçbir fikrim yok.
Başka şarkı alayım. O parça yasaklılar listesinde bir uyanık sen değilsin bu arada bilgin olsun.![]()
Başka şarkı alayım. O parça yasaklılar listesinde bir uyanık sen değilsin bu arada bilgin olsun.![]()
Tamamdır listeye ekledim. Kontrol ettim.Yenisini gonderdim abi bir bakabilirmisin onada.
Normal'e döndük yeniden çok şükür. Ama kendi sesine güveniyorsan hayır demeyiz. :asd22:
90lar Turkce Pop saheserlerine yonelmen faydali olabilir