97. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON MEHMET ARSLANER

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim olduğum yerde şike olmaz. Ben Emrah yada Vasfi gibi şikeyle kandırılacak bir organizatör değilim. :D

sen-yenisin-galiba_354093.jpg

Bak bu yarışma da o kadar şampiyonluk yaşadım ama bir uktem var. Senden hiç 12 puan almadım. Hatta şampiyon olduğum şarkılara genelde puan da vermedin mübarek.

Ben de sana genel de az puanlar veriyorum herhalde. Bu zinciri kırmamız lazım. 8-8 de anlaşabiliriz diye düşünüyorum. :D
12 den aşağısı kesmez beni aga.

Hem ayrıca ben pis islere bulaşacak adam değilim şimdiye kadar şike teklifi gelse de. Çuval çuval para serdiler önüme ama dimdik durdim :D

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

12 den aşağısı kesmez beni aga.

Hem ayrıca ben pis islere bulaşacak adam değilim şimdiye kadar şike teklifi gelse de. Çuval çuval para serdiler önüme ama dimdik durdim :D

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

12 mis sana 0 puan filan hatta sana -12 :D

Siz real ben fake den sonra bırakmıştım yarışmayı. Arada neler oldu nasıl bir şarkı yollamalıyım hiçbir fikrim yok.

20 parça oldu. Katılan herkes parçasını gönderdi ise listeyi ilk mesaja ekleteceğim. Son 10 dakika içerisinde hazır olacaktır.

22 kişiden sadece Anıl Bunarcı göndermedi. Diğer parçalar elimde ve liste oluşmuş durumda ne yapalım.?

Edit: Soy ismi yanlış yazmışım düzelttim. Sadece Anıl Bunarcı göndermedi.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt