97. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON MEHMET ARSLANER

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Liste kötü ama bu yarışmada siz real ben fake şampiyon oldu dostlar. Şu anda eleştiri yapan isimler de strateji olsun diye o şarkıya 8'leri 10'ları 12'leri yapıştırdı. O yüzden eleştirirken bir kez daha düşünün derim. :)

Liste kötü ama bu yarışmada siz real ben fake şampiyon oldu dostlar. Şu anda eleştiri yapan isimler de strateji olsun diye o şarkıya 8'leri 10'ları 12'leri yapıştırdı. O yüzden eleştirirken bir kez daha düşünün derim. :)

Abi o yarışma da bariz şike vardı. ESC çok sık yapılıyor diye operasyon yapıldı net biçimde. Daha önce 30-40 yarışma katılmamış adamlar katılıp anlaşmışlar o şarkı için bariz belli. :)

Abi o yarışma da bariz şike vardı. ESC çok sık yapılıyor diye operasyon yapıldı net biçimde. Daha önce 30-40 yarışma katılmamış adamlar katılıp anlaşmışlar o şarkı için bariz belli. :)

Valla bilemiyorum da ESC tarihinin kara lekesidir. Beni resmen yarışmadan soğuttu :)

Türkçe bir şarkı var, iyi mi kötü mü hala karar veremedim. 5 kere falan dinledim.

Güzel şarkı seçmişim yahu, 12. olacak ama neyse :D

Şu anda puanlarını yollamayan 4 yarışmacı arkadaşımız mevcuttur. Diğerlerinin puan görselleri ve genel görseller hazır bulunmaktadır. Hepsi hesaplandı. Baya çekişmeli geçiyor. Ayrıca 0 çeken üyemiz bulunmadığı gibi 10 puanın altında da yarışmacı bulunmamaktadır.

Hemen yolluyorum arkadaşlar :D

Tuncay Tum. Tabi ki şaşırmadık.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Yolladım hayırlı olsun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt