98. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON ANIL BUNARCI!

Ohooo Melih mesajı görecekte, reaksiyon verecekte ölme eşeğim ölme... Adam daha 8 saat önce olan şeye cevap veriyor.

Geriye sarayım dedim abi. Nabmışım yaw. Altı üstü nasıl gidiyor ipucu falan alabilioz mu dedim. Gören de puan istedik sanacak :D

Ayrıca teessüf ederim. Yarışma başlığı akşam 18.00'da mı açılır. Ne güzel 21 yada 22 gibi açılıyordu. ! :(

Geriye sarayım dedim abi. Nabmışım yaw. Altı üstü nasıl gidiyor ipucu falan alabilioz mu dedim. Gören de puan istedik sanacak :D

İşte bak insan psikolojisinden hiç anlamıyorsun, sana yaptığım iyiliğin farkında bile değilsin, üzücü... :D

Eğer bu masum isteğine ses çıkarmasaydım arkası gelebilirdi (bak dikkat kesin konuşmuyorum) ve şikeci bir insan olabilirdin, seni toplum önüne atarak dönüşebilme ihtimalin olan şeyin nelere yol açabileceğini göstermek suretiyle o kişiyi daha doğmadan öldürmüş oldum. Hadi yine iyisin dört ayak üstüne düştün.

Son düzenleme:
Neyse merakım şu şimdi Alpay Asma yine kürsüye çıkarsa ben bir daha yarışmaya falan katılmam. Bu nedir yahu ? :D

İşte bak insan psikolojisinden hiç anlamıyorsun, sana yaptığım iyiliğin farkında bile değilsin, üzücü... :D

Eğer bu masum isteğine ses çıkarmasaydım arkası gelebilirdi (bak dikkat kesin konuşmuyorum) ve şikeci bir insan olabilirdin, seni toplum önüne atarak dönüşebilme ihtimalin olan şeyin nelere yol açabileceğini göstermek suretiyle o kişiyi daha doğmadan öldürmüş oldum. Hadi yine iyisin dört ayak üstüne düştün.

Elbet bende bir iyilik yaparım sana abi. Borçlu olmayı hiç sevmem :D

Ağır psikopatsın, saygı duyuyorum :D

Konuya o kadar uzaksın ki... Saat 18'de yemek yenir, seks yapılmaz :D :D
İşte ben de ondan bahsediyorum ya safım benim :D Şu mesajları nerenle okuyorsun hala çözemedim :D Hayır her şeyi geçtim saat 18:00 de yemek yenir diyorsun lakin sen gidip kayıt açıyorsun :D Söylediğiniz her şeyde daha çok batıyorsunuz Mehmet Bey susun lütfen!

Geri
Üst Alt