98. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON ANIL BUNARCI!

incarnate_ver2.jpg

Şu var aslında ama imdb puanı düşük diye bulaşmıyorum, izleyen var mı ?

:D :D

O son önerdiğine benzer başka film var mı yav Aslan ?

Korku filmi mi kastediyorsun? Yok be abicim. Korku piyasası son zamanlarda çok sönük. Korkuyu bırak, 2016 genel olarak sinema açısından bana göre başarısız bir yıldı. Çok öyle ahım şahım filmler yapılmadı. Bakalım, 2017'den umutluyum. Özellikle korkuların efendisi James Wan yapımı filmlerin bu seneye damga vuracağını düşünüyorum. O herifin neredeyse tüm filmleri çok sağlam.

Üzgün ve öksüz kaldi bu konular, icim daraldi sensiz olan hasretim, ne olur gel, sirf senle gülsün bu bahtsiz hayatim, ne olur gel 99. kaderim.

de3c807c2191bf5a536cba10e1e43273

sensiz olan geceler öyle uzuyor sesiz kaliyor ki, beni icim icim yakiyor, sabahi bekliyorum gelirsin diye ama günler geciyor, yillar geciyor gelmiyorsun, daima gelen gönlüme düsen atesin, yalnizligin, ömrümü alan soguk rüzgarlar gibi hasretin.

Elimde cok iyi parcalar var, Eurovision yapacak bir babayigit yok mu?

5 yarışma üst üste alacağım. :D

Düzenlenirse tabi...

Hazır mıyız???

Bu sefer ESC ciddi ciddi mortu çekti sanırım, Aslan bile gelip uplamıyor. Yazık oldu güzel bir etkinlikti :D

Bu hafta içinde bir organizasyon yapılmalı. Bitecekse de 100. yarışmaya ulaşmadan olması bize yakışmaz. :D
@Mehmet Arslaner @Erman Türker @Demir Acar @B. Arda Aycan @Emir Sato @Hayri P. Cund @Can BÜYÜK @Uğur İz
@Tolga Aybakan

ve rest of all...
@Rahmi Aslan @Vasfi Vural @Melih Sönmez @Kadir Ari @Cüneyt T. Man @Murat Hülagü @Furkan Korkmaz @Emre Arslan @Ünsal Vardars

uygun olanlarınızdan biri buradan okey çıkarsa bu hafta için ayarlamaya çalışsın bir organizasyon.

Saygılar:hat:

Yarismayi ve pek tabi kazanmayi bekliyor olacagiz.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt