98. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON ANIL BUNARCI!

farley-weekend-update.gif

reha+muhtar

Yaşlandın be Emrah'cım. Artık kendi koyduğun kuralları bile unutur hale geldin. Maçtan önce ve maç günü yarışma yapmak yasak değil mi? Hani artık yapamıyorsanız, bünyeniz bu kutsal görevi kaldıramıyorsa bırakın. Gençlerin önü açılsın.

Ben orda gün belirtmiş miyim? Ah Aslancım ah boş yapmakta üstüne yok be.

-Tapatalk-

Mentionlar için teşekkürler yoğun bir dönemden geçiyorum zaman sıkıntım var biraz kusura bakmayın..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Feci özledik reis. ;( Keşke çıkıp yarışma yapıyorum desen.
@Tanju Karayel

Bu aralar iş yoğunluğum çok fazla Aslan, rapor ve sunum hazırlamaktan foruma bile giremiyorum. Bu süre zarfında diğer arkadaşlar umuyorum yarışma düzenleyecektir. Benimde yoğunluğum azalınca devam ederim artık.

Bu aralar iş yoğunluğum çok fazla Aslan, rapor ve sunum hazırlamaktan foruma bile giremiyorum. Bu süre zarfında diğer arkadaşlar umuyorum yarışma düzenleyecektir. Benimde yoğunluğum azalınca devam ederim artık.

Kolay gelsin. :hat: Takriben ne zaman biter işlerin? Vaktini söyle, o zaman çökelim tepene. :D

Dün dündür bugün bugündür. :D Önemli olan şu anda istiyor muyum? Hayır. Ona kalsa ben de senin bir zamanlar sabah akşam yarışma yaptığın günleri çıkartırım.

Ben yapmiyorum demiyorum yapiyordum en kral yarismayida ben yapiyordum ama ne demisler iyilik yap denize at . :D

Yarın maç var çıkarın aklınızdan böle bişeyi.

Geri
Üst Alt