#99 Fatih Öztürk

Üstüne gelenleri kurtariyor ama biraz beceri gerektiren pozisyonlarda sicip batirmaya cok müsait bir herif.

Muslera gelene kadar kalemiz önce Allah'a sonra Luyi ve Marcao ya en son da kalecilerimize emanet.

Büyük takım kaleciliği kolay değil, üstüne gelen 2-3 topa zıplayıp çelmekle olmuyor foyası düşüyor normal olarak.

Yav adam uzerine gelen sutu dahi tutamayip tokatliyo, iyi kaleci oldugunu zannedenler var, saka gibi.

Üstüne gelenleri kurtariyor ama biraz beceri gerektiren pozisyonlarda sicip batirmaya cok müsait bir herif.

Muslera gelene kadar kalemiz önce Allah'a sonra Luyi ve Marcao ya en son da kalecilerimize emanet.
aynen abi,aynı golü 2 kere yedi.gazisehir macı ve kasımpaşa macı

Kötünün iyisi.Muslera gelene kadar zaten şampiyonluktan kopmuş olacağız.

Daha zor pozisyonlarda güzel kurtarışlar yapıp böyle armut gibi golleri yemeyi nasıl başarıyor çok merak ediyorum. 2 metrelik adamsın zıplasana üzerine gelen topa

Gayet iyi adam beklentiler tuhaf bir şekilde çok yüksek idare ediyor işte çok iyi kurtarışlarda yaptı hakkını verelim

Fena değil.

Bir kaç pozisyon çıkardı.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Kalecilik müessesi başka bir şey, bizdekilerin tam tanımı sağa sola top çelici. Mcgregor'la oynayan adam gelip seni eliyorsa bir zahmet sorunu kaleci de aramayın dostlar. Neyse Fatih sen idare etmeye devam et..

Yedigi golun benzerlerini, Muslera 2012'de Alex'ten yememis miydi? Veya Kolombiya macinda?

Alexin freekick i Barajdan sekti o top musleranin cok hatasi yoktu. Kolombiya macinda hangi gol yav jamesin ki mi
Frikik degil ya. Yanlis mi hatirliyorum acaba. Gerci simdi dusununce top biraz 90'a gitmisti galiba. 2 2 biten, Baros'un 90. dakikada kafa vurusu ust direk donen maci diyorum

Muslera dönene kadar idare edeceğiz işte yav
Okan'dan her türlü iyidir
Okan 5 hata yapsa Fatih 1 hata yapar

Kasımpaşa maçında yediği golü her kaleci yerdi. Top Yusuf'un önünde sekti, olacağından daha çok havalandı, alakasız bir yere gitti filan. Kasımpaşa'dan yediği 1 golü çıkartamayan ''takım''dan bahsedelim önce Fatih'e gelene kadar.

Geri
Üst Alt