Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynen abi,aynı golü 2 kere yedi.gazisehir macı ve kasımpaşa macıÜstüne gelenleri kurtariyor ama biraz beceri gerektiren pozisyonlarda sicip batirmaya cok müsait bir herif.
Muslera gelene kadar kalemiz önce Allah'a sonra Luyi ve Marcao ya en son da kalecilerimize emanet.
orda sanki biraz öndeydi fatih yanlıs mı hatırlıyorumYedigi golun benzerlerini, Muslera 2012'de Alex'ten yememis miydi? Veya Kolombiya macinda?
Evet de mesela Antep macinda top fasol almadi mi? Ve cok sertti. O tip sutlar gercekten cok tersorda sanki biraz öndeydi fatih yanlıs mı hatırlıyorum
Yedigi golun benzerlerini, Muslera 2012'de Alex'ten yememis miydi? Veya Kolombiya macinda?
Frikik degil ya. Yanlis mi hatirliyorum acaba. Gerci simdi dusununce top biraz 90'a gitmisti galiba. 2 2 biten, Baros'un 90. dakikada kafa vurusu ust direk donen maci diyorumAlexin freekick i Barajdan sekti o top musleranin cok hatasi yoktu. Kolombiya macinda hangi gol yav jamesin ki mi
O goldede sucu yoktu nandonun. Cok sert ve köseye giden bir suttu, hic bir kaleci tutamazdi onu.Frikik degil ya. Yanlis mi hatirliyorum acaba. Gerci simdi dusununce top biraz 90'a gitmisti galiba. 2 2 biten, Baros'un 90. dakikada kafa vurusu ust direk donen maci diyorum
Evet, hatirladim ama Kolombiya macinda ustune gelirken fasol aldi sanirim. Demek istedigim, Antep macinda yedigi gol yenilebilecek bir goldu.O goldede sucu yoktu nandonun. Cok sert ve köseye giden bir suttu, hic bir kaleci tutamazdi onu.