#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 19 Harry Kewell

Gözler seni arıyor. Hagi'den sonra ki en fantastik yabancı olarak seni kadro'da görmemek üzüyor beni her ne sebep olursa olsun.

Senin de her tahminin tutuyor be Gökhan :) Kayseri maçındada ilk golu Baros atıcak demiştin tuttu İddaa tahminleride verirsin artık ara sıra:D

Valla ya Levadia ilk maçında 3.golü Baros atacak dedim penaltıdan Baros attı Kayseri maçında ilk golü Baros atacak dedim Baros attı valla bende birşeyler var ama du bakalım :D

Senin de her tahminin tutuyor be Gökhan :) Kayseri maçındada ilk golu Baros atıcak demiştin tuttu İddaa tahminleride verirsin artık ara sıra:D

Bence garanti oyna + ya ver Okan, kaybettirmez Galatasaray. Perşembe ve bugünden kazancım 720 TL:D Gayriresmi iddialardan, yani arkadaş arası ise bir mor forma:cool:

İnşallah Kewell bir an önce yerini alır da, Aydının saç baş yoldurmasından kurtuluruz.

Bu sene GS la sözlesmesi bitiyor.Ben kendisini karakter olarak da futbolcu olarakta cok seviyorum.Eger alırsa bence cok iyi olur.Hem GS ın en önemli oyuncusunu alırız hemde kanatlar icin cok iyi bir alternatif olur.

Futbolcu bankasına konu açmış şerefsizler.Nah gider size.

b1c2f7ea1e5019cbd439c94ajpeg.jpg

Kurban olurum ben sana,Allaha milyonlarca kez şükürler olsun, iyi ki seni yaratmış Wizard'ım.

Ya adam kötü bişey dememişki doğruda zaten..60 dakika kewell için yeterde artar zaten.. :D

Oyundan düşmesinin hastalıkla alakası yok.

Bazıları Kewellın 31 yaşında oldugunu ve 32sine merdiven dayadıgını unutuyorlar

Cola Turka İdman Raporu: 28 Ağustos 2009 Cuma

Harry Kewell bu antrenmanın tümünde takımla birlikte çalışırken

Amanını binnaz binnnazzz :allecto::allecto:

Donmesi iyi oldu gercekten, her ne kadar Aydin'dan cok umutlu olsam da bu adami sahada gormeyince bir seyler eksikmis gibi geliyor :)

Kewell tam bir profesyonel ve tartışmasız iyi oyuncu.Oynasada oynamasada takımdaki gençlerin ondan öğreneccegi çok şey var.

Rijkaard futbolcu ile çok iyi anlaşan bir hoca,Kewell'ı kırmadan yararlanacaktır,çok büyük oyuncu ondan maksimum faydalanmamız gerek.

Bu sene geçen seneye göre daha az dakika alacak!!!Ama faydalanma süresi olarak en iyi şekilde değerlendirmeliyiz Kewell çok kalite kumaş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt