Ufuk Güven
Sarı Üye
- 16 Aralık 2008
- 150
- 0
- 1.286
Cevap: # 19 Harry Kewell
Sakatlığı yüzünden kadrodan çıkarılmış.
Sakatlığı yüzünden kadrodan çıkarılmış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aydın felan hikaye. Her maça banko ilk 11'de çıkmalı Kewell.
Seneye ülkesine dönünce ki belli olmaz ama %70 ne yapacan merak ediyorum,bence çok bağlanma.
Seneye donerse bu yonetimin yaptigi en buyuk yanlis olur,
ne demek donecek? niye? sabri gitsin,yaser gitsin,
Kewell bu kadrodaki en kaliteli,en degerli oyuncudur,
Pankart acip sevgimizi daha da cok gostermeliyiz,
en az 2 sene daha bu formayi giymesi gerek,
sonra da umarim akilsizlik etmeyiz ve alt yapida kalir,
yok olur da aydindir,alt yapidir,gule gule kewell derlerse de Daha buyuk HATA olamaz,
sozlesme yeniler ve kalirsa da gidip gore bilirim,
hic biri olmaz,en kotusu olursa da YASATIKKLARI YETER : ((((((((
Seneye donerse bu yonetimin yaptigi en buyuk yanlis olur,
ne demek donecek? niye? sabri gitsin,yaser gitsin,
Kewell bu kadrodaki en kaliteli,en degerli oyuncudur,
Pankart acip sevgimizi daha da cok gostermeliyiz,
en az 2 sene daha bu formayi giymesi gerek,
sonra da umarim akilsizlik etmeyiz ve alt yapida kalir,
yok olur da aydindir,alt yapidir,gule gule kewell derlerse de Daha buyuk HATA olamaz,
sozlesme yeniler ve kalirsa da gidip gore bilirim,
hic biri olmaz,en kotusu olursa da YASATIKKLARI YETER : ((((((((
Oyunculuğuna diyeceğimiz yok ama adam ülkesini özledi ve zaten yönetimler bu yaştaki oyuncularla sözleşme yenilemiyor,yenilese de 1 sene.
Ferhat,adam ulkesine zaten gidip gelmiyor mu? nerden anladin ozlediginiBu yas derken 40 yasinda degil ki,tam oynayacak yasta,tecrubeli,kewell yahu bu nasil boyle kolay konusursunuz anlamiyorum
![]()
Yok Kewell gitsin,Linderoth kalsın.
Ferhat futbolu biliyor Ferhat futbolu biliyor Ferhat futbolu biliyor Ferhat futbolu biliyor
Ferhat futbolu biliyor Ferhat futbolu biliyor Ferhat futbolu biliyor Ferhat futbolu biliyor
![]()
.Alayına kewell.Geçen sene Fener'ı gol atamadıya içime oturdu.Bu sene Fener'e atsın yeter.
Yedek kulubeden tebessum etsin o da yeter :boohoo:
Gel de anlat ya ,Kewell varken Aydın oynuyor şaşırdım.Geçen maçta girdi atacak dedim çaktı yine sol ayağıyla klasik golleri.
Kewell yedek kalacak bence bu sene..Rijkaard oyunun kaderini değiştirecek birini her zaman kulübede görmek ister..Buda 90 dakikalık enerjisi olmayan kewelldan başkası olamaz..