Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kewell iki haftada 3 tane 90 dakika oynadı. Zaten bu maçta zorunlu bir rotasyona uğrayacak. Aydın dedim tabi ki ama Arda-Elano-Keita-Baros 4'lüsüyle başlayabiliriz belki de.
Kewell, sözleşmesinin sezon sonu bittiğini biliyor. Bana öyle geliyorki yönetimin ona hala sözleşme uzatma teklifi yapmaması moralini bozuyor. Kendini 2. plana itilmiş hissediyor olabilir. Kendisi bizde kalmayı çok istediğini her röportajında dile getiriyor çünkü.
Kesinlikle katılmıyorum
Yaş oldu 32 , 2 kez çapraz baglarından ameliyat oldu
Bence bunlar Kewellı etkileyen en önemli faktörler
Sezon basında Kewell'dan artık as 11 oyuncusu olmaz dedigimizde, yemedigimiz laf kalmamıstı(özellikle de ismini hatırlamadıgım bayan bir üyeden).
Serdar Eylik gibi, bana göre futbol mentalitesi Arda'dan daha yüksek bir oyuncu varken bitik bir Kewell veya hızından baska hic bir olumlu yönü olmayan Aydın da ısrar edilmesi gercekten akıl isi degil. Rijkaard'ın bir bildigi vardır deyip gecmek lazım herhalde.
Kewell, sözleşmesinin sezon sonu bittiğini biliyor. Bana öyle geliyorki yönetimin ona hala sözleşme uzatma teklifi yapmaması moralini bozuyor. Kendini 2. plana itilmiş hissediyor olabilir. Kendisi bizde kalmayı çok istediğini her röportajında dile getiriyor çünkü.
Kewellin ölüsü bile ilk 11 oynamali diyor cogu Galatasarayli. Ben buna kesinlikle karsiyim.
Adami formda degilken oynatmak, ne ona faydali oluyor nede Galatasarayimiza. Öyleyse yedek kulubesinde yerini almali. 2 mactir tek kelime ile berbat oyniyor.
Birde morali bozuk oldugu apacik ortada. Bunu kötü performansina bagliyorum. "Rijkaard beni oynatmiyor oynatmicak" diye küsecek yada moralini bozucak biri degil Kewell.
Sezon basında Kewell'dan artık as 11 oyuncusu olmaz dedigimizde, yemedigimiz laf kalmamıstı(özellikle de ismini hatırlamadıgım bayan bir üyeden).
Serdar Eylik gibi, bana göre futbol mentalitesi Arda'dan daha yüksek bir oyuncu varken bitik bir Kewell veya hızından baska hic bir olumlu yönü olmayan Aydın da ısrar edilmesi gercekten akıl isi degil. Rijkaard'ın bir bildigi vardır deyip gecmek lazım herhalde.
% 1 milyon Aysel ' dir![]()
Kewell sanki bana kendine iyi bakmıyor gibi geldi,Tamam yaşı ilerledi ama bukadarda güçsüz kalmasına bir sebep degil
Çok seviyorum ya umarım taraftarımız kötü bir zamanımızda 2-3 hatasıyla onu yuhalamak gibi bir saçmalık yapmaz