#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Harry Kewell

Kewell artık dinlenmeli ve aydın oynamalı çok düşüş var. bir iki maç dinlenmeli.

Bence son mac cok daha iyi oynadi onceki maclara gore. Ilk defa saldiran, rakibin ustune kosan bir Kewell seyrettik bu sezon. Tamam belki tam olarak yapamadi istediklerini fakat oyun stili olarak rakibe korku veren bir oyuncuya donusuyor yine, sadece zekasi degil hizi da isin icine giriyor yavas yavas. Boyle devam..

Sol açıkta oynadığı maçlarda Hakan BALTA oynamadığı zaman sol çizgide etkisiz kalıyor. Böyle oynatılması gerekiyorsa eğer mutlaka Arda'dan yardım görmeli.Tabi bu arada orta sahada da Elano olmalı.

Bu konuyu Serdar'ın bir sonra ki A takım macına erteleyelim. O zaman beni daha iyi anlayacagını zannediyorum. Sardar Eylik'ten cok daha fazla verim alırız, bundan ismim kadar eminim. Degil Rijkaard, Cruyff'la bile bunu tartısırım. Bir seyi onlardan farklı düsünmek futbolu onlardan daha iyi bildgim anlamını cıkarıyosan, yine seni baglar :)

Serdar Eylik hakikaten çok yetenekli bir adam, stilini biraz ardaya benzetmiş belli özenmiş ama ondan daha hızlı. Sol çizgide oynuyor çok etkili adam falan geçerken. Tabii paf maçları bunlar. Geleceği kurtarmak adına serdar oynatılabilir. Ama son maçtaki gibi oynarsa ben kewell ın oynamasından yanıayım. Çoğu kişi beğenmemiş, ama keita şut atmak yerine bomboş kewell a verseydi yine golünü atmış olacaktı. Fazla topla oynamasın, top kaybı yapmasın, onun dışında ceza alanı içinde ve çevresinde top ayağına geldiğinde ya da gelirken heyecanlandığım bir adam bile yok. Baros,keita, arda bunlara dahil. Zaten topla kateden oyuncumuz çok yani adam geçen falan, hatta sürekli bunu yapıyorlar(arda,keita baros, oynarsa ayhan), ama bitirici adam çok az. Onlar getirsin, ortalasın kewell çaksın. Benim ondan soldan bastırsın gitsin 3 kişiyi geçsin falan gibi bir beklentim yok. Bu saatten sonra bunu bekleyenler hayal kırıklığına uğrar. Kewell ın oynatılma amacının bu olduğunu düşünüyorum açıkçası. Çünkü sol çizgide oynayan bir adam olarak içeri nasıl, ve ne zaman girileceğini çok iyi biliyor, doğru yerlerde bekleyip doğru vuruşlar yapıyor. Serdar bunu yapamaz. Ha, beşiktaş maçındaki gibi bir kewell oynamayacaksa geçerli tüm bu söylediklerim. Topla bu kadar az oynayıp bu kadar çok top kaybı ve pas hatası yaparsa takıma çok büyük zarar verir.

Bence son mac cok daha iyi oynadi onceki maclara gore. Ilk defa saldiran, rakibin ustune kosan bir Kewell seyrettik bu sezon. Tamam belki tam olarak yapamadi istediklerini fakat oyun stili olarak rakibe korku veren bir oyuncuya donusuyor yine, sadece zekasi degil hizi da isin icine giriyor yavas yavas. Boyle devam..

Kewell'ın sürati yeterli değil. Eskişehir maçında Arda'nın attığı uzun topta defansın arkasına sarktı. Orada Keita olsa topu aldığı gibi ceza sahasına girerdi ama Kewell arkasından gelen Vucko'ya topu kaptırdı.

Kewell'ın sürati yeterli değil. Eskişehir maçında Arda'nın attığı uzun topta defansın arkasına sarktı. Orada Keita olsa topu aldığı gibi ceza sahasına girerdi ama Kewell arkasından gelen Vucko'ya topu kaptırdı.

Herkesin özellikleri 1 olamaz ama kimisi hızıyla kimisi tekniğiyle faydalı olur;)

evet o pozisyo kewell in ne kadar zayıf kaldığını gösteriyo benim de dikkatimi çekti ve çok üzüldüm o pozisyonda...eskişehir maçında çok top kaybetti hatta bi kaçı çok önemli bi pozisyon olarak döndü bize...ama ona güvenimiz tam toplar kendini...

Bu konuyu Serdar'ın bir sonra ki A takım macına erteleyelim. O zaman beni daha iyi anlayacagını zannediyorum. Sardar Eylik'ten cok daha fazla verim alırız, bundan ismim kadar eminim. Degil Rijkaard, Cruyff'la bile bunu tartısırım. Bir seyi onlardan farklı düsünmek futbolu onlardan daha iyi bildgim anlamını cıkarıyosan, yine seni baglar :)

Olay Serdar'ın iyi veya kötü performans göstermesi, çok iyi olup olmaması değil Mete.

Hayatında 3-4 kere izlediğin bir adamı Kewell ile kıyaslıyorsun. Burada teknik direktör Rijkaard değil, Bülent Korkmaz, Skibbe gibi isimler bile olsa onlar daha iyi biliyor bu işi. Nedeni futbol bilgilerinin iyi olması değil, 7 gün boyunca beraber antreman yapmaları.

Arkasında Balta oynadı mı çok daha verimli oluyor.. Uğur ve Caner'le anlaşamadığını gördük hep beraber..

Olay aslında Kewell değil. Direk oynadığı maçlarda gol atsın, asist yapsın istiyoruz biz. Serdar oynasa mesela yerine daha çok gol/asist yapar belki ama Arda, Elano, Keita gibi isimler her daim Kewell'a güvenir. Bilirler çünkü Serdar'ın genç olduğunu, hata yapmaya daha müsait olduğunu.

Rijkaard, kaleyi gördüğünüz yerden vurun demiş,Fanatiğin haberine göre :)

Eğer doğru bir haber ise,Takımımızda en iyi şut çeken oyuncumuz Kewell'dan şık bir gol bekliyorum bu maçta :)

Olay Serdar'ın iyi veya kötü performans göstermesi, çok iyi olup olmaması değil Mete.

Hayatında 3-4 kere izlediğin bir adamı Kewell ile kıyaslıyorsun. Burada teknik direktör Rijkaard değil, Bülent Korkmaz, Skibbe gibi isimler bile olsa onlar daha iyi biliyor bu işi. Nedeni futbol bilgilerinin iyi olması değil, 7 gün boyunca beraber antreman yapmaları.

3-4 kez izledigiimi nereden cikariyosun :) Sirf bu sezon resmi/gayri resmi 10'dan fazla kez izledim.

Kewell suan da takimi stopluyan iki isimden biri. Aydin hic bir sekilde yerini dolduramaz, ama Serdar baska bir hikaye. Kewell Avrupa arenasinda oynar, nedenide oradaki sertlik super lig'in %50'si kadar bile degil. Serdar her harukarde suan ki Kewell'dan cok daha yararli olur.

kewell yeter artık bu kadar....top kaybının haddi hesabı yok...

Son maçlarda tek olumlu hareketi yok. Birinin Kewell'ı uyarması lazım, eski Kewell'ı iple çekiyorum...

Takim olarak iyi degildik,kewell'a yuklenmeyelim,arda cok mu iyi ya da elano..

Bırak futbolcu fanatikligini. Hepimiz seviyoruz Kewell'ı, ama bugün savunma bari.

Rijkaard çıkara çıkara Ayhan'ı çıkartmasaydı Kewell bugün daha başarılı oynardı. Bugün pas hatası şampiyonu olan Elano çıkmalıydı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt