#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Harry Kewell

Bu takım Kewell'sız dogru dürüst maç kazanamaz! Bi tane adam gibi orta yapabilecek, takımı toparlayacak, kaleye sut çekecek ve gol pozisyonlarına girecek adam bile yok Kewell gibi..Ulan maçların tadı tuzu olmuyo onsuz, dön artik!

AH Kewell

Sağdan gelen ortalar sonrası seken toplarda bitiverirdi. Sırf bu özelliği yüzünden ilk yarı 9 gol attı. Bu takımın beynidir Kewell. 2 şov görenler onun takımdan gönderilmesi gerektiğini savunuyordu. Rijkaard haklı, futbol beyinle oynanır. Kewell bu yüzden çok değerlidir biizm için. Sözleşmesi uzatılmalı.

harry harry harry ,neredesin harry 2,5 yada 3 milyon euro helali hoş olsun sana harry herne kadarda genelde sakat olsanda harry...

Sivas maçında gel kurtar bizi :D

Kewell'i falan bilemem ama şuan bir Saidou'yu,bir Conceicau'yu hatta İnamoto'yu mumla arıyorum orta sahamıza.

Kewell'i falan bilemem ama şuan bir Saidou'yu,bir Conceicau'yu hatta İnamoto'yu mumla arıyorum orta sahamıza.

ben diyorumki harry gibi 4-5 oyuncu daha alalım sakat olabilirler ama karekterli oluyorlar ,genelde yürüselerde arada sırada hakikatten iyi vuruşları falan oluyor yahu...

Sene sonu kesin gider artik, sampiyonluk yok cl yok. Neyapsin adam burda oda bikmistir ligimizdeki kalitesiz futboldan uefada oynamaktan.

Sene sonu kesin gider artik, sampiyonluk yok cl yok. Neyapsin adam burda oda bikmistir ligimizdeki kalitesiz futboldan uefada oynamaktan.

Kesinlikle gider diye düsünüyorum bende. Neden mi gider?

Neyapsin adam burda oda bikmistir ligimizdeki kalitesiz futboldan uefada oynamaktan

Dedigin gibi, bu yüzden.

Gol vurusu, ve klasin en önemli sey oldugunu sanirim anladi artik bazi arkadaslar. sen istedigin kadar iyi oyna. futbol da en önemli sey goldür. onu atacak klasin, becerin olacak. yoksa böyle dövünürsün iste. gol atacak adam kalmadi takimda.

Adam bir sakatlandı her şeyden koptuk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt