#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Harry Kewell

sırf yönetim 2 yıl değilde 1 yıllık olsun diye yeni imza attırmazsa yazıklar olsun.1 yabancı kontenjanıda feda olsun kewell için.

kesin imza atacaktır arkadaşlar bence 2 sene içinde aynı bölgeden sakatlanıp da toplamda 6 7 ay oynamayan bir oyuncuyu hiçbir premier lig takımı almaz o riske girmezler... zaten yaşı da 32 oldu...

1+1 gibi bir sözleşme imzalarlar mutlaka...

Ne zaman dönücek.

Tv8 nisan sonu diyor.

Bence bu hafta çalışır takımla ?

hala kewell takımda kalsın diyenler var. kesinliklr gitmeli sakatlık problemi olan futbolcu istemiyorum takımda. cünkü seneye kalsada en az 20 mac olmayacak. bu belli artık türkiye ligi kolay değil sert kalıyor harry artık yapamaz.sakatlanma olasılığı cok yüksek lütfen bunu düşünün. sakatlandığında da kolay kolay dönemiyor. uzun sürüyor iyileşmesi. harry ile bu sene yollar ayrılmalı bana göre.

Adamı biz sakatladık.

Antrenmana çıkarmasak şu an oynuyor olacaktı.

2 haftalık sakatlığını 2 aya çıkarttık.

suç onun değil bizim

harry kalsın harry senede 10 mac oynar 3 milyon euroyu cukkaya indirir, oynadığı nadir maclarda koşmasına gerek yokdur ayağına gelen topları iyi vurur arada sıra golleri atar sonra harry yine sakatlanır,harry yakışıklıdır harry böyük oyuncudur ama harry en fazla 10 mac oynar .. harry harry sanada 2 adet yedek harry bulmak lazım, kopyasını cıkaralım bunun yahu hem harry manyağı taraftar cılgına döner yahu.. harry harry harry nerede kaldın harry ,3 milyon euro cuvallara sığmaz harry..

Adamı biz sakatladık.

Antrenmana çıkarmasak şu an oynuyor olacaktı.

2 haftalık sakatlığını 2 aya çıkarttık.

suç onun değil bizim

heee hakikatten öyle bizden önce müzmin sakat olduğu liverpool yıllarındada biz sakatlamışdık zaten ... harry 3 milyon euroyu cebe indirsin 10 mac sahaya cıksın sonra harry harryy harry diye cıldıran bir gürüh ortaya cıksın .. yeşşşeeeeee (rahmetli öztürk serengilide analım buradan - yeşşeeeeeeeeeee)

harry kalsın harry senede 10 mac oynar 3 milyon euroyu cukkaya indirir, oynadığı nadir maclarda koşmasına gerek yokdur ayağına gelen topları iyi vurur arada sıra golleri atar sonra harry yine sakatlanır,harry yakışıklıdır harry böyük oyuncudur ama harry en fazla 10 mac oynar .. harry harry sanada 2 adet yedek harry bulmak lazım, kopyasını cıkaralım bunun yahu hem harry manyağı taraftar cılgına döner yahu.. harry harry harry nerede kaldın harry ,3 milyon euro cuvallara sığmaz harry..

biraz bakarsan geçen sene kaç maç oynamış görürsün, TERBİYESİZLİK YAPMA!

Baros gibi o da bu sene sakatlandı, bu kadar basit.

biraz bakarsan geçen sene kaç maç oynamış görürsün, TERBİYESİZLİK YAPMA!

Baros gibi o da bu sene sakatlandı, bu kadar basit.

tabi tabi şimdi birisi cıkar yahu neden yalan konuşuyon adam bizden önce liverpoolda müzmin sakat falan değildi der ondan sonra bomba patlarr..

harry harry eşşek yükü ile götür paraları ama sakat olsanda yinede harry harry..

heee hakikatten öyle bizden önce müzmin sakat olduğu liverpool yıllarındada biz sakatlamışdık zaten ... harry 3 milyon euroyu cebe indirsin 10 mac sahaya cıksın sonra harry harryy harry diye cıldıran bir gürüh ortaya cıksın .. yeşşşeeeeee (rahmetli öztürk serengilide analım buradan - yeşşeeeeeeeeeee)

cahillik yapma araştır da konuş, önce kaç para aldığına iyi bak.

tabi tabi şimdi birisi cıkar yahu neden yalan konuşuyon adam bizden önce liverpoolda müzmin sakat falan değildi der ondan sonra bomba patlarr..

harry harry eşşek yükü ile götür paraları ama sakat olsanda yinede harry harry..

zavallı yorumlar...

:confused:

galatasaray takımına katkı vermeyen vede devamlı sakat bir oyuncu ile 2-3 yıl daha imza atılmasını isteyerek klübü 9 milyon euro zarara sokmaya calışan berk n isimli üyenin provokotor olduğunu düşünüyorum, modlar göreve...

galatasaray takımına katkı vermeyen vede devamlı sakat bir oyuncu ile 2-3 yıl daha imza atılmasını isteyerek klübü 9 milyon euro zarara sokmaya calışan berk n isimli üyenin provokotor olduğunu düşünüyorum, modlar göreve...

şu an sakat mı sakat? hatta bu gidişle anca dünya kupasına yetişir

ama katkı vermeyen nedir yahu? aç ilk yarıdaki gol ve asistlerine bak adamın

şu an sakat mı sakat? hatta bu gidişle anca dünya kupasına yetişir

ama katkı vermeyen nedir yahu? aç ilk yarıdaki gol ve asistlerine bak adamın

harry nin GALATASARAY da tutulmasının hiç anlamı yokdur..

evet adam idare ederek oynadı vede kalitesini kullanarak goller attı

ama şimdi dört gözle beklenen hakan baltanın önünde zerre defansa yardım etmeyerek ilk yarı baltayı rezil ettiren birinci sebeb vede yenilen gollerin bir coğundada dolaylı katkısı olan bir diğer YÜRÜYEN futbolcumuz...

Şu an takımımızda olan lider profilli tek oyuncu, inanıyorum ki sakatılığı olmasa ve ikinci yarıdaki maçlarda o sahada olsa idi şu anki moral bozukluğumuzu yaşamazdık.

harry nin GALATASARAY da tutulmasının hiç anlamı yokdur..

evet adam idare ederek oynadı vede kalitesini kullanarak goller attı

ama şimdi dört gözle beklenen hakan baltanın önünde zerre defansa yardım etmeyerek ilk yarı baltayı rezil ettiren birinci sebeb vede yenilen gollerin bir coğundada dolaylı katkısı olan bir diğer YÜRÜYEN futbolcumuz...

boşa koşmaktansa yürüyerek oynamasını tercih ederim ben, adam atıyor attırıyor, ötekiler koşuversin bi zahmet.

ama geçenlerde yazdım, yanlış adamın sözleşmesini fesih etmişiz, sakatlığı madem bu kadar ciddiydi, Nonda kalmalı, Kewell gitmeliydi o zaman. Dünya kupasına anca yetişecek bu gidişle.

sakat olmadığı zaman başımın üstünde yeri vardır koşmayı bırak sahadaki varlığı fark yaratır, her türlü katkısını yapar ama madem bu kadar uzun süre dönemeyecekti, Kewell ın sözleşmesi fesih edilmeliydi

boşa koşmaktansa yürüyerek oynamasını tercih ederim ben, adam atıyor attırıyor, ötekiler koşuversin bi zahmet.

ama geçenlerde yazdım, yanlış adamın sözleşmesini fesih etmişiz, sakatlığı madem bu kadar ciddiydi, Nonda kalmalı, Kewell gitmeliydi o zaman. Dünya kupasına anca yetişecek bu gidişle.

sakat olmadığı zaman başımın üstünde yeri vardır koşmayı bırak sahadaki varlığı fark yaratır, her türlü katkısını yapar ama madem bu kadar uzun süre dönemeyecekti, Kewell ın sözleşmesi fesih edilmeliydi

sakat olmasa idi zaten hala liverpoolda idi harry..

evet devre arası alınanlar satılanlar fiyaskodur neill dışında ayne yaz dönemi gibi ,devre arasında gönderilmeli , jo vede dos santos yerine orta saha oyuncuları alınmalı idi... harry 1 yaş daha yaşlandı seneye bu yılın yarısı kadarda oynayamaz vede harry ile anlaşma imzalansın diyenler hain provokotörlerdir:ciftetelli: keza klübün parası sokağa atılsın demektedirler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt