Cevap: #19 Harry Kewell
Video'da tam olarak ne diyorlar ?
Ana başlıklarıyla şunları
-Harry'nin ailesinden uzak kalmasının çok zor olduğunu ama teknoloji sayesinde nerdeyse hergün kızlarıyla vakit geçirebildiğini.
-Bunun büyük bir fedakarlık olduğunu ama Istanbul'u çok sevdiğini.
-Galatasaraylıların onu nekadar çok sevdiğini, onu unutulmazlar arasına aldığını.
-Sakatlık hikayesini.
-İlk başarılı operasyonunu, avustralyada oldugu ameliyat. O ameliyattan sonra avustralyalı doktorlar ona en geç 4 hafta içinde oynayabileceğini söylemiş.
-Sonra İstanbul'a gelmiş ve Türk doktorlarla bir toplantı sonucu, "Stamping" gibi bir şey söylüyor ben bilmiyorum prosedürü Türkçe anlamı zımbalamak, o tedaviyi uygulamaya karar veriyor Türk doktorlar.
-Ama o uygulandıktan sonra degil topa vurmak 2 hafta yürüyememiş bile evde.
-"Sonuçta doktorlar benim için en iyisini istediler onlara kızamıyorum ama bu tedavi sezonu kapattırdı"
-Sonra Avustralyadan gelen kondisyoneriyle nasıl kanka olduklarını ve çalışmalarını anlatıyor. Dünya Kupasında oynamak için herşeyi yaptıgını hatta 2014'te bile oynabilecek gibi hissettigini söylüyor. Çalışmalarını gösteriyor, kondisyonum iyi ama sağ bacagımla şut çekerken halen zorlanıyorum diyor.
Kişisel Not: Eyvallah Türk doktorları eyvallah! Bir de kronik hasta bu yeaeae sürekli sakat diyenlere de selam olsun.