#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Harry Kewell

Dünya Kupası'nda sanki hiç sakatlık yaşamamış gibi performans gösterirse sözleşme öneririz.

Ama başka takımlar da önerir.

Bizi tercih eder büyük ihtimaller.

Çünkü he was reborn at Galatasaray and he found friendship in Galatasaray (:

Şu adamın gülen yüzünü görmeye hasret kaldım ya bu kadar mı özverili oynar.Yaradana yalvarıyorum kalsın diye

Her takıma lazım. Joker olarak yaratılmış. Kalede bile oynar.... Neyse o kadarda değil biraz abarttım.

Kewell'in takıma aşıladığı motivasyon önem taşıyor.

hiçbir gelişme yok mu arkadaşlar bu adamla ilgili sağda solda yazılmış konuşulmuş?

Kewell hostu, güzeldi ama bir sezon daha kaldiramazdi bedeni.

4 yıl daha futbol oynayabilirim diyor kendisi.

Sen de bilip bilmeden 1 maç bile oynayamaz diyorsun.

İnşallah 2 sene bizde kalır ve jübilesini yaparız.

4 yıl daha futbol oynayabilirim diyor kendisi.

Sen de bilip bilmeden 1 maç bile oynayamaz diyorsun.

İnşallah 2 sene bizde kalır ve jübilesini yaparız.

Adamın doktoru bile 5 yıl oynar diyor.:)

Merak ediyorum nerden çıkıyor bu düşünceler.Kewell bu sezon hangi maçta 90 dk kaldıramamış?Hangi maçta yürücek hali kalmamış?

İnşallah sözleşme öneririz.

Bıraktığımız an bir sürü kulüp peşine dizilir.

Umarım elimizden kaçırmayız.

Her anlamda dört dörtlük.

Gençlere abilik yapar.

2.kaptanlık da verilmeli Kewell'a.

Gönlüm 1.kaptanlıkda ama Arda'dan almak olmaz ancak Arda giderse.

Harry'nin yeri aynı . Başkası gitse takımdan üzülmem ama o giderse çok üzülürüm. Daha çok oynaması lazım bizde. Kaptanlğında ona verilmesi lazım bence.

Video'da tam olarak ne diyorlar ?

Ana başlıklarıyla şunları

-Harry'nin ailesinden uzak kalmasının çok zor olduğunu ama teknoloji sayesinde nerdeyse hergün kızlarıyla vakit geçirebildiğini.

-Bunun büyük bir fedakarlık olduğunu ama Istanbul'u çok sevdiğini.

-Galatasaraylıların onu nekadar çok sevdiğini, onu unutulmazlar arasına aldığını.

-Sakatlık hikayesini.

-İlk başarılı operasyonunu, avustralyada oldugu ameliyat. O ameliyattan sonra avustralyalı doktorlar ona en geç 4 hafta içinde oynayabileceğini söylemiş.

-Sonra İstanbul'a gelmiş ve Türk doktorlarla bir toplantı sonucu, "Stamping" gibi bir şey söylüyor ben bilmiyorum prosedürü Türkçe anlamı zımbalamak, o tedaviyi uygulamaya karar veriyor Türk doktorlar.

-Ama o uygulandıktan sonra degil topa vurmak 2 hafta yürüyememiş bile evde.

-"Sonuçta doktorlar benim için en iyisini istediler onlara kızamıyorum ama bu tedavi sezonu kapattırdı"

-Sonra Avustralyadan gelen kondisyoneriyle nasıl kanka olduklarını ve çalışmalarını anlatıyor. Dünya Kupasında oynamak için herşeyi yaptıgını hatta 2014'te bile oynabilecek gibi hissettigini söylüyor. Çalışmalarını gösteriyor, kondisyonum iyi ama sağ bacagımla şut çekerken halen zorlanıyorum diyor.

Kişisel Not: Eyvallah Türk doktorları eyvallah! Bir de kronik hasta bu yeaeae sürekli sakat diyenlere de selam olsun.

Dünya Kupasından sonra inşallah dinlenir ve yeni sezonda tekrar bizimle olur.

-İlk başarılı operasyonunu, avustralyada oldugu ameliyat. O ameliyattan sonra avustralyalı doktorlar ona en geç 4 hafta içinde oynayabileceğini söylemiş.

-Sonra İstanbul'a gelmiş ve Türk doktorlarla bir toplantı sonucu, "Stamping" gibi bir şey söylüyor ben bilmiyorum prosedürü Türkçe anlamı zımbalamak, o tedaviyi uygulamaya karar veriyor Türk doktorlar.

-Ama o uygulandıktan sonra degil topa vurmak 2 hafta yürüyememiş bile evde.

-"Sonuçta doktorlar benim için en iyisini istediler onlara kızamıyorum ama bu tedavi sezonu kapattırdı"

.

Simdi bu saglik ekibine ne demeli ? :mad:

Sağlık ekibine teşekkür edilip yollar ayrılmalı.

2 senede 30 dan fazla sakat.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt