Hüseyin YILDIZ
Parçalı Üye
- 23 Mart 2009
- 2.756
- 0
- 1.306
Cevap: #19 Harry Kewell
Kewella da vurun yakışır.
Kewella da vurun yakışır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaserle ilgili yorumları okudum sonra buraya geldim.Anladım ki adın yabancıysa Türkiyede yaşadın.Kewell Hacettepe maçında ne oynadı?Önceki maçta ne oynadı?Ama tek bir eleştiri yok.Karşı karşıya topu kaleciye nişanlamadı mı?Yaserden ne farkı var?Ama yaser gitsin kewell kalsın.Sırf karşı karşıya atamadı diye.Yazık,yazık halen isimlerle oynanmadığını anlamamışız futbol denen basit oyunun.Yürek lazım önce,yüreğini ortaya koyamıyorsan teknik,taktik,kondisyon hepsi hikaye önce yürek lazım.
Arkadaslar gercekci olmak gereksirse bende Kewelli hic begenmiyorum 90 dakika'ya not vermek gerekirse 10 üzerinden 4 veririm. Kewell anlik oyuncu gibi bi cikiyo biraz birseyler yapip kayip oluyo.
Kesinlikle..Kewell'ın son haftalardaki formsuzluğunun sebeni tamamen budur..Hücum futbolcularının performansı düştü tıpkı Kewell gibi buda çok normal sürekli ayağa pas yapan takımdan düzgün sistemli bir oyundan dandun futbola dönersek çok normaldır Kewell ın formunun düşmesi...
Kesinlikle..Bencede bu takıma fazlalık onun yerine yaser gibi sabri gibi volkan yaman mehmet güven gibi yıldızlarımız var..Ne gerek varki kewell gibi bir oyuncuya 60 dkdan sonra bitiyor nasıl olsa öyle değilmi?Valla giderse üzülmem.
30 dakika ne yapıyorki 60. dakikadan bahsediyorsun?Bu sezon kaç maç oynadı?Kaç gol attı,kaç asisti var,kaç maçta oyundan çıktı ve ona verilen parayı hakettimi?Beğenmediğimiz Lincoln bile onu ikiye katlar be.
Valla giderse üzülmem.
Düştüğümüz hallere bak be adam kewellı beğenmiyorbunun gibi adamlara bratular müstahak