#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Harry Kewell

kewell a laf söyleyenin futbol bilgisinden şüphe ederim..yaserle kıyaslıolar ya kewell i:mad: bu adama ölü dediler kaç maç fırtına gibi esti..yaser e yıldız doğuyo dediler girdiği maçların içine etti..saçmalamayın...yaser in takımdan direk kovulması gerek...hiç oynamasa bile kewell in dışarda yaptığı reklam yeter!!!

Yaserle ilgili yorumları okudum sonra buraya geldim.Anladım ki adın yabancıysa Türkiyede yaşadın.Kewell Hacettepe maçında ne oynadı?Önceki maçta ne oynadı?Ama tek bir eleştiri yok.Karşı karşıya topu kaleciye nişanlamadı mı?Yaserden ne farkı var?Ama yaser gitsin kewell kalsın.Sırf karşı karşıya atamadı diye.Yazık,yazık halen isimlerle oynanmadığını anlamamışız futbol denen basit oyunun.Yürek lazım önce,yüreğini ortaya koyamıyorsan teknik,taktik,kondisyon hepsi hikaye önce yürek lazım.

Futbol yürekle filan oynanmıyor.Biz başka dünyada mı yaşıyoruz nedir.Kewell'a laf edeni Allah taş eder be.Adam 3 senedir doğru düzgün top oynayamamış sakatlık belası yüzünden.Ve bu seneki performansı ortada.Yeni yeni kendisini buluyor Kewell....

Biraz önce havaalanındaki "rezilliği" izledim.Kewell "neredeyim ben" der gibiydi.Ayıp ya böyle adamı elimizden kaçıracağız.

Arkadaslar gercekci olmak gereksirse bende Kewelli hic begenmiyorum 90 dakika'ya not vermek gerekirse 10 üzerinden 4 veririm. Kewell anlik oyuncu gibi bi cikiyo biraz birseyler yapip kayip oluyo.

Arkadaslar gercekci olmak gereksirse bende Kewelli hic begenmiyorum 90 dakika'ya not vermek gerekirse 10 üzerinden 4 veririm. Kewell anlik oyuncu gibi bi cikiyo biraz birseyler yapip kayip oluyo.

hagi de 90 dk da 10 dk top oynardı ama o 10 dk bize yeterdi....kewell daha yeni yeni kendine geliyo..önümüzdeki sezon takımın en flaş ismi olacak bundan eminim...

Hücum futbolcularının performansı düştü tıpkı Kewell gibi buda çok normal sürekli ayağa pas yapan takımdan düzgün sistemli bir oyundan dandun futbola dönersek çok normaldır Kewell ın formunun düşmesi...

ayrıca uzaktan şut çekebilen tek futbolcumuz....açamadığımız defanslara karşı tek kozumuz kewell...takımın arda gibi vazgeçilmezi bence...ama kondisyonu hala tam değil.

Hücum futbolcularının performansı düştü tıpkı Kewell gibi buda çok normal sürekli ayağa pas yapan takımdan düzgün sistemli bir oyundan dandun futbola dönersek çok normaldır Kewell ın formunun düşmesi...
Kesinlikle..Kewell'ın son haftalardaki formsuzluğunun sebeni tamamen budur..

Kewell kalıyor

Avustralyalı yıldızın menajeri Bernie Mandic, İngiliz ekiplerince izlendiği iddia edilen Kewell'ın Galatasarayımızda kalacağını belirtirtti.

Ailesine duyduğu hasret yüzünden sezon sonunda Galatasaray’dan ayrılıp, İngiltere’ye dönmeyi düşündüğü iddia edilen Harry Kewell’ın menajeri Bernie Mandic, au.fourfourtwo.com adlı internet sitesine yaptığı açıklamayla sarı-kırmızılı yıldızın durumuna netlik kazandırdı.

Mandic, Premier Lig ekiplerinden Fulham ve Tottenham Hotspur’un kendisini istediği ileri sürülen Avustralyalı oyuncunun Galatasaray’da kalacağını belirtirken, “Hiçbir şekilde bunların gerçekle bir ilgisi yok” diye konuştu. Haberde, Kewell’ın Galatasaray’dan ayrılacağına ilişkin dedikoduların bir Londra kulübünden kaynaklandığının düşünüldüğü belirtildi.

Kaynak: Milliyet

30 dakika ne yapıyorki 60. dakikadan bahsediyorsun?Bu sezon kaç maç oynadı?Kaç gol attı,kaç asisti var,kaç maçta oyundan çıktı ve ona verilen parayı hakettimi?Beğenmediğimiz Lincoln bile onu ikiye katlar be.

90 dakikayı çıkaramıyor bu bir gerçek ama takımdan giderse çok üzülürüm duruşu karizması yeter adamın .

30 dakika ne yapıyorki 60. dakikadan bahsediyorsun?Bu sezon kaç maç oynadı?Kaç gol attı,kaç asisti var,kaç maçta oyundan çıktı ve ona verilen parayı hakettimi?Beğenmediğimiz Lincoln bile onu ikiye katlar be.

Kardeş foruma yazmadan önce içiyormusun nedir.Ayık kafayla yazılmış bir yorum değil bu bence.:confused:Ya bu adam yeri geldi stoper oynadı.Ayıptır,emeğe saygısızlıktır.Bordeaux maçında attığı gol yeter.Kusura bakmayın ama böyle futbolculara layık değilsiniz.

Düştüğümüz hallere bak be adam kewellı beğenmiyor :) bunun gibi adamlara bratular müstahak

Düştüğümüz hallere bak be adam kewellı beğenmiyor :) bunun gibi adamlara bratular müstahak

yok abi bunun gibilere inamotoyu falan vercen izlesin dursun:mad: kewell i beğenmeyenleri harbiden anlamıyorum...adam aynı zamanda ardanın alternatifi...yok yok şu nankör taraftara kewell fazla bence:mad:

kewel a fenerliler beşiktaşlılar bile hayran bizimkiler beğenmiyor yazık!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt