#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 19 Harry Kewell

banada öyle geliyor ama doğrusu bu, ama işin diğer yanı, yedek kulübesinde kewell gibi biri duracak, alternatiflerimizin olması iyi.

ama işin başka bir boyutu da var ki eğer kewell yedek kalırsa sözleşme uzatmayabilir, bu sene sözleşmesinin son yılı.

ama yedek kalacağını düşünmüyorum ben, elano-arda ortada gayet de oynarlar.

keşke şimdiden uzatsak sözleşmesini! :o

Kewellin sözlesmesi keske uzatilsa, cunki seneye malesef buyuk ihtimal gidecek.

Bu sezon gecen sezonki gibi gollerini ve asistlerini yaparsa 31 yasinda demeden 5 milyona verirler Kewell icin.

İnsallah bir 3 yıl daha oynar bizde.Sadece tek kelime söylemek istiyorum.Kewell su anda bana göre Keita'dan daha iyi bir futbolcudur.Ama son kararı hoca verir.

Ardayi ortadan ayirmaz diye düsünüyorum. Kanatlarda artik Keita, Kewell, Elano rekabeti olur.

Arda ortada serbest olarak cok güzel oynuyor bence. Son macta 3 asist yapti.

Gönül ister 5 i ayni anda oynasin.

Elano Arda ortada oynasin ama savunmanin ve tek ön liberonun cok saglam olmasi lazim o zaman.

Buda simdilik mümkün gözükmüyor.

Hey gidi günler hey... kim derdiki birgün Kewell bizim oyuncumuz olacak :)

kewell-goes-to-hell.jpg

Gençken çirkinmiş la(leedsli uzun saçlı yıllarında) şimdi karizmanın önde gideni:)

gönüllere taht kurdun kewell.

-------baros---

kewell--------keita

----arda---elano---

-------m.topal--

benim bildigim rijkaard takımı böyle kurar. :)

60 dk da kewell ı alır ayhanı sokar arda sola gecer defansa bakarız :D

niye 60 dk diyorum 60 dk ya kadar rakibi elek ederiz zati kewell da 65 dk dan sonra motoru su kaynatıyor :D

gönüllere taht kurdun kewell.

-------baros---

kewell--------keita

----arda---elano---

-------m.topal--

benim bildigim rijkaard takımı böyle kurar. :)

60 dk da kewell ı alır ayhanı sokar arda sola gecer defansa bakarız :D

niye 60 dk diyorum 60 dk ya kadar rakibi elek ederiz zati kewell da 65 dk dan sonra motoru su kaynatıyor :D

Bence de kadro böyle olur,olmalı. Türk futbol tarihinin görmediği bir tarz buradaki orta saha. Bir tutarsa...

Kewell gene yaptı yapacağını.Oyunu okumasına hayranım. Adam Nonda'nın ilk golünde vurmadı kafayla tam ölçülü bi şekilde güzel bi asist yaptı :)

Ceza sahasında Nonda'ya çıkardığı top müthişti. Bugün Leo Franco ile maçın en rahatıydı, fazla kasmadı. Galatasarayın başaralarına katacak daha çok şeyi var inşallah ve sanıldığı gibi yedek kalması söz konusu olamaz.

bu takımın en komplike futbolcusu..o değilde iki maçtır kewell bu sene yedek kalır diyenler kayboldu :D :D

Babanda mı topçuydu be denilecek cinste bir futbolcu.

Varlığın güler yüzün,karizman yeter,kalitesi tartışılmaz bu takımın ona ihtiyacı var!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt