#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 19 Harry Kewell

Adamımsın ya.75 dakika oynadı dakika başına 1 km koştu.45i zor çıkarır diyenlere kapak gelsin.'-1den sonra çok güzel hareketler yaptı şova döktü (pek başarılı olamasa da).

Bu kadar görmüş geçirmiş adamın gol sevinçlerinde bu kadar içten olması ayrı bişey olsa gerek. Penaltı tekrarları da sanki bu adamı gözümüzdeki değeri yükselsin diye öyle bi gösterildi ki.

Karizman yeter.

Topla koşmuyor topu koşturuyor,beynini sahaya belki de en iyi yansıtan oyuncu,iki güzel penaltı vuruşuyla galibiyetin mimarlarındandı.

Yüzünün asık olması O'na hiç yakışmıyor. Her golümüzde ilk kutlayan sen ol Harry. . Hep bizimle ol. .

kewell az koşuyormuş,fiziği yetersizmiş diyenler var. kesin zaten onlar carrusca dan medet uman ahalidir.

3. golden sonra Ali Sami Yen'de ''Daddy Cool''un çalınmış olması Kewell'a karşı yapılan büyük bir jestti.

Peki hakediyor mu ?

Kesinlikle. :kupa:

Geçen seneden olması gerekendi penaltıların Kewell tarafından atılması bu sene geçte olsa doğru olan yapılıyor.

Penaltıları çıkarsan oyundan ben Kewell'dan daha fazlasını bekliyorum çünkü daha iyisini yapabilir oynarken çok kastığını zannetmiyorum.

İlk yarının sonunda Galatasarayda en çok koşan 2. futbolcuydu yanlış görmediysem. 75de oyundan çıkarken 7,5 km koştuğunu yazdı Lig Tv.

Gollerini attıktan sonra pek sevinmedi.Acaba bi sorunumu var yoksa zaten gol olcağı belli niye sevineyim diyemi düşünüyo penaltıyı atarken :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt