#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 19 Harry Kewell

Ikinci penaltidan sonra Arda ile acayip sarildilar ya.

Sanki yillardir cok sevdigin birini görmessin cok özlersinde gördügün zaman icine sokasin gelir, öyle sarilirsin..

Aynen öyle sarildirlar birbirlerine acayipti bee :)

Kewell'ın attığı 2.golden sonra Daddy Cool'u çaldı stad görevlileri.Çok duygulandım.

Kewell Lincoln mü ota .oka küsecek, mutsuz olacak. Penaltıya sevinmemesi normal. Golü attıktan sonra Ardaya koşup gülerek sarılması yeter benim için.

Hep gülümse Harry.. Arda'ya gülümsediğin gibi.. Senin gibi bir sol açığı bu forma altında görmek hala rüya gibi benim için.. Hey gidi günler..:)

Bu adamı üzgün görünce ben de üzülüyorum vallahi. Bence özel hayatında bir problemleri var ama ne? Neyse Arda'yla o içten sarılmasını görünce rahatladım biraz. Maçta olsam koşup ben de sarılmak isterdim:D

Bu arada maçtan sonra şort altına tayt altına terlik gibi bir kombinasyonla çıkmış, elinde fotografı olan varsa rica ettim:) Harry'ciğime herşey yakışır ama merak ettim valla.

Kendisini cok seviyorum, fakat bugun attigi 2 guzel penalti haricinde vasatti.

parçalının en çok yakıştığı adam.

dün sadece kewell'ın değil genel bi mutsuzluk vardı sanki.

adnan polat'ın ilk pozisyonda baros'un topu dışarı gidince ilk defa kaçan pozisyona sinirlendiğini gördüm.

yüzü beş karıştı.

benim aklıma ilk gelen şey paraların yatmaması inşallah bi sorun yoktur.

(kewell için değil genel olarak söylüyorum)

Kötü performansı devam ediyor Barosla buna aynı anda bi haller oldu nazar boncuğu istiyoruz...

Dünkü performansı vasattı ama attığı penaltılar yetti zaten kazanmamıza. 2. golünden sonra çalan Daddy Cool süper oldu valla. Keşke her golünden sonra çalsalar bu şarkıyı.

Bu arada Kewell'da bir durgunluk vardı, mutsuz gözüküyordu. Umarım takım içinde istemediğimiz olaylar(Bknz. dışlanma, Bknz. yerli oyuncuların yabancı oyuncuları dışlaması, Bknz. Lincoln, Bknz. Jardel) olmuyordur.

4.golden önce Keita'ya pası veren de Kewell'dı. Durgun gözüktüğü maçta bile 4 golde de payı var.

Ikinci penaltidan sonra Arda ile acayip sarildilar ya.

Sanki yillardir cok sevdigin birini görmessin cok özlersinde gördügün zaman icine sokasin gelir, öyle sarilirsin..

Aynen öyle sarildirlar birbirlerine acayipti bee :)

Ordaki gülüşü çok sempatikti. Keşke ben de öyle sarılsam Kewell abime.:tiphat:

saha da dursun benim icin yeterli, boyle dusundugum tek futbolcumuz kewell onu cok seviyorum.

Kewell'in Pes 2009'da penaty's * (penalti ustasi) isareti var. :P

Durusu yetiyor sahada. :)

Insallah daha uzun zamanlar Galatasaray´da kalir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt