#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 19 Harry Kewell

Kewell bu arada Elano serbest vuruş kullansın diye bir pozisyonu yarım bıraktı, yoksa duracağını zannetmiyordum, çok iyi sıyrılmıştı.

Baros çıktıktan sonra forvette oynadı. Ayağına gelen her topu olumlu kullandı, Kewell'sız olmaz.

Kewell seviyoruz seni. Yüzündeki o gülümseme her şeye bedel.

Birine mi benzettiniz ?

Biz babadan böyle gördük.

21_k.jpg

harry harry harry kewelll harry harry haryy kewelllllllll aslansın sen bu takım için çok önemlisin belkide giderken arda ile beraber yeri dolduralamayacak 2. oyuncusun hep böle devam et aslanım ne olur sende bizi bırakıp gitme bu kadar sevenini üzme tamam mı

insan oğluna yeni bi forma alır yazık :) oyuncularımız böyle iyi sonuçlar almaya devam etsinler biz bütün formaları alırız.daha yılbaşında yeni forma gelecek.keita mı arda mı kewell mı yazdırsam bilemiyorum.

Golden sonra eşinin bebeklerinin el sallaması çok hoşuma gitti.Ayrıca gol basit ve tam köşeye bi şekilde oldu.Güzeldi tüm övgüyü hakediyorsun Oz.

Harryi çok seviyorum.çok sempatik aynı zamanda mükemmel bir futbolcu.attığı golde kolpa basına kapak olsun

Aydın istikrar sağlayamayacağını gösterdiğine göre sol kanadı gerçek sahibine teslim eder umarım Rijkaard. Oyunda olması bile bir rahatlık sağlıyor, olumlu bütün hareketleri. Bu kadar aklıyla oynayan bir oyuncu gerçekten zor bulunur, attığı gol akıl ve klasın göstergesiydi. Hele ceza sahasına girecekken iki adamı süper hareketlerle geçti, faule rağmen devam edebilseydi muhteşem bir golle süsleyebilirdi.

Spiker gıcık etti ama beni, minik yavrusu lafını kaç kere kullandı:D

insan oğluna yeni bi forma alır yazık :) oyuncularımız böyle iyi sonuçlar almaya devam etsinler biz bütün formaları alırız.daha yılbaşında yeni forma gelecek.keita mı arda mı kewell mı yazdırsam bilemiyorum.

Kimin ismini yazdırsak öbürlerine haksızlık olur.:D

Ben tüm takımın ismini yazdırmayı düşünüyorum:D:kick::ciftetelli:

arda yazdırırsan GS ruhunu gösterir:gs:

keita yazdırırsan popüleriteyi gösterir klasik kaçar :p

kewell yazdırırsan karizmayı gösterir:cool:

ben de kararsızım ama haldun abi yazdırcam birine...bi tane de rijkaard yazdırcam..turuncu formam var yazısız ona da kewell yazdırcam:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt