#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Harry Kewell

Kewell'in pasini galiba unutdunuz? Milan Baros ilk yarida , Kaleciyle teke tek kalmisti. Ama cok yanlis bir vurus ile , disariya gonderdi topu.

Bazı arkadaşlarımız çok garip gerçekten. Kewell çok tempolu oyuncu değildir, orası doğrudur ama ondaki futbol aklı da çok az topçuda vardır. Yok, illa dünkü bazı maç alacaksanız Kewell Keita'dan çok daha etkiliydi. Hatta Keita etkili olamadı ama Kewell elinden gelen şeyi yaptı. Özellikle ilk yarı gayet beğendim Kewell'ı.

Yönetim Kewell'ı takımda tutmak istiyor ama zannedersem sözleşme süresi ile ilgili bir sorun var. Orada uyuşamıyorlar. Normalde yönetimden yana sorun yok ama tek patron Rijkaard olunca. :)

Bazı arkadaşlarımız çok garip gerçekten. Kewell çok tempolu oyuncu değildir, orası doğrudur ama ondaki futbol aklı da çok az topçuda vardır. Yok, illa dünkü bazı maç alacaksanız Kewell Keita'dan çok daha etkiliydi. Hatta Keita etkili olamadı ama Kewell elinden gelen şeyi yaptı. Özellikle ilk yarı gayet beğendim Kewell'ı.

Yönetim Kewell'ı takımda tutmak istiyor ama zannedersem sözleşme süresi ile ilgili bir sorun var. Orada uyuşamıyorlar. Normalde yönetimden yana sorun yok ama tek patron Rijkaard olunca. :)

Bu başlıkda seni daha sık gormek ister bu gönül :)

kewell çok iyi oynadı en az 2 sene daha bizimle oynar.

Atilla abi eğer Allah korusun seneye de şampiyonlar ligine gidemezsek Keweel'in kalacağını hiç sanmıyorum.

Kewell'ın yerine daha tempolu bir futbolcu var kafasında Rijkaard'ın.

Yok, Kewell kalmak istiyormuş zannedersem. Asıl Rijkaard onu bir seneden fazla kabul edecek mi asıl halletmemiz gereken bu. :o

Valla hocam şu anki yapılanma sürecinde Kewell gibi lider ve kişilikli oyunculara ihtiyaç var,o yüzden yabancı kontenjanında sorun olmadığı sürece göndereceğini zannetmiyorum.

Kewell'da zaten yedek beklemeyi sorun eden bir oyuncu değil,ama 2.kaptanlık yakışır seneye :)

Ne yalan söyleyeyim ben Kewell 'ın daha çok oyunda olması istiyorum. Özellikle Mustafa Sarp-Mehmet Topal ikilisi ortada oynarken ve bizde kısa paslarda çıkmakta zorlanırken, baskı yerken Kewell 'ın devreye girmesi topu ayağında tutması ve saklaması, faul kazandırması, isabetli pas oranını artırmasını istiyorum. Kewell süperman değil, hepsini yapamaz belki ama ne kadar yapsa o kar.

Kısacası Kewell 'ı daha çok oyunda görmek istemek hakkımız, tıpkı Keita 'yı gördüğümüz gibi.

Rijkaard,Kewell,Baros,Elano,Leo Franco .. Bunlar güzel adamlar,değerlerini bilmek lazım,yararlanmayı da.Hiç biri tam anlamıyla Avrupa'da doğmuş olmasa bile Avrupalı olmayı başarmışlar - tam anlamıyla kelimesini Baros için kullanmıştım - Takıma getirdikleri hava,duruşları,sevinçleri,üzüntüleri bile başka.

Ne bileyim,harbiden güzel adamlar.Michael Owen'ın gelmesini de pek dillendirmesem de içten içe istemiştim,bu adamlar başka oluyor yahu.

ne diyorum ben. :D :D

Son maç için eleştirenlerden biri de benim .Bence çok kötü oynadı. Zaten fizik anlamında geri gelmelerde zorluk çekiyordu;ama geçen sezon Avrupa maçlarında çok daha tempoluydu belki de bu 2-3 maç sonra değişir.

Yaptığı pas hataları da çok fazlaydı. Özellikle dripling konusunda çok zayıftı. Geçen sezon çok rahat topu atıp fırlayabiliyordu.

En önemlisi(kendi kendime sorun yaratmış olabilirim) isteksiz görünmesi..

Bütün bunlara rağmen sol açık da bu sezon ilk 11'in banko ismidir.

Seneye kalıp kalmaması konusunda kararsızım; yerine kimin geleceğine bağlı. Keita stilinde bir gelicekse istemem açıkcası. Bu Keita beğenmememden değil; gelicek sol açık Kewell kadar skorer olması gerekir. Ne Arda ne de Keita; hatta Caner,Aydın ; Kewell kadar skorer değil, ceza sahasına girmeyi sevmiyorlar. Kewell'ın oynadığı maçlarda en çok Baros rahatlıyor. Kewell sağ taraftan gelen her atakta arka direkte yerine alıyor. 2. forvet gibi oynuyor.

Rijkaard,Kewell,Baros,Elano,Leo Franco .. Bunlar güzel adamlar,değerlerini bilmek lazım,yararlanmayı da.Hiç biri tam anlamıyla Avrupa'da doğmuş olmasa bile Avrupalı olmayı başarmışlar - tam anlamıyla kelimesini Baros için kullanmıştım - Takıma getirdikleri hava,duruşları,sevinçleri,üzüntüleri bile başka.

Ne bileyim,harbiden güzel adamlar.Michael Owen'ın gelmesini de pek dillendirmesem de içten içe istemiştim,bu adamlar başka oluyor yahu.

ne diyorum ben. :D :D

Seni seviyorum varan II!

:D

Seni seviyorum varan II!

:D

130757645t.jpg

seviyorum üleeeyn :D

Son maç için eleştirenlerden biri de benim .Bence çok kötü oynadı. Zaten fizik anlamında geri gelmelerde zorluk çekiyordu;ama geçen sezon Avrupa maçlarında çok daha tempoluydu belki de bu 2-3 maç sonra değişir.

Yaptığı pas hataları da çok fazlaydı. Özellikle dripling konusunda çok zayıftı. Geçen sezon çok rahat topu atıp fırlayabiliyordu.

En önemlisi(kendi kendime sorun yaratmış olabilirim) isteksiz görünmesi..

Bütün bunlara rağmen sol açık da bu sezon ilk 11'in banko ismidir.

Seneye kalıp kalmaması konusunda kararsızım; yerine kimin geleceğine bağlı. Keita stilinde bir gelicekse istemem açıkcası. Bu Keita beğenmememden değil; gelicek sol açık Kewell kadar skorer olması gerekir. Ne Arda ne de Keita; hatta Caner,Aydın ; Kewell kadar skorer değil, ceza sahasına girmeyi sevmiyorlar. Kewell'ın oynadığı maçlarda en çok Baros rahatlıyor. Kewell sağ taraftan gelen her atakta arka direkte yerine alıyor. 2. forvet gibi oynuyor.

Tam Keita tarzında, onun dinamizmine sahip biri gelmeli bana göre:) Heleki Keita gibi hem ofansı üst düzey hem de defansta her topa ayak sokmaya çalışsan bir adam olursa değmeyin keyfime :D

Sabri-Keita enerjisini sol kanada da yaratmak lazım.

Hayalimdeki sağ ve sol kanatlar: Sabri(Uğur)-Keita ve Caner-X 'dir. 2 kanadın da gücü yerinde olursa gol rekoru kırma hedefimiz gerçekleşebilir. Ayrıca Keita ve Sabri 'nin performansı sezon içinde düştüğünde kullanabileceğimiz ikinci bir güç olacak.

Aklımda sol kanat için defansa ve ofansa yardım edebilecek bir isim var aslında. Ama şimdi söylesem biri çıkıp Kewell 'ı istemedi X 'i istedi diye biri bişey yazabilir. Kewell daha fazla oyunda olsun değil X 'i kimseyi istemem orası ayrı mevzu :)

Ben mütevazi adamım uçamam o kadar :D Hoş Türkiye standartlarına göre Rijkaard, Elano, Baros, Keita, Kewell geldi bunlar da boru değil ama.

Babel uçmaksa harbiden baya mütevazisin Refik.Babel nedir ki yav,5 kuruşluk oyuncu.

ben de çok mütevaziyim,ben de nişantaşı çocuğuyum:evilsmile:

Tam Keita tarzında, onun dinamizmine sahip biri gelmeli bana göre:) Heleki Keita gibi hem ofansı üst düzey hem de defansta her topa ayak sokmaya çalışsan bir adam olursa değmeyin keyfime :D

Sabri-Keita enerjisini sol kanada da yaratmak lazım.

Hayalimdeki sağ ve sol kanatlar: Sabri(Uğur)-Keita ve Caner-X 'dir. 2 kanadın da gücü yerinde olursa gol rekoru kırma hedefimiz gerçekleşebilir. Ayrıca Keita ve Sabri 'nin performansı sezon içinde düştüğünde kullanabileceğimiz ikinci bir güç olacak.

Aklımda sol kanat için defansa ve ofansa yardım edebilecek bir isim var aslında. Ama şimdi söylesem biri çıkıp Kewell 'ı istemedi X 'i istedi diye biri bişey yazabilir. Kewell daha fazla oyunda olsun değil X 'i kimseyi istemem orası ayrı mevzu :)

Keita gibi biri geldiğinde ;kanattaki dinamizm konusunda haklı olabilirsin; ama skor bulma konusuna pek katılmıyorum.

Belki de sizin söylediğiniz oyucnu tarzı takıma daha faydalı olucak; ama benim düşüncem Kewell tarzı 2.forvet konumuna geçebilcek bir sol açık daha iyi olur.

X'i merak ettim açıkcası.

Kewell i Rijkaard yollarsa Neeskens le beraber oda yollanir!

O kadar uleyn! :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt