#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Harry Kewell

Ben öncelikle tabelacı zihniyetlerdende degilim,Önceki mesajlarıma bakarsanda Kewell elinden geleni yapıyor dedim

Saglıklı bir Kewell bize herzaman faydalı olur ama diri olması lazım

Bak mesela Henryde müthiş bir oyuncu ama Barcada çok eleştiriliyor neden?

Kewell gibi oda güçsüz kaldıgı için

45 maçta 18 gol atmis,kewell'dan 20 yasindaki halini bekleyemeyiz zaten.

Nonda eski gucunde olsa,kewell eski gucunde olsa gibi cumleler kursak bu isin sonu nereye gider dusunelim,

mevcut halleriyle yarar sagliyorlarmi? Evet,zarar veriyorlarmi? hayir,o dereceye gelmediler,gelince asariz :)

45 maçta 18 gol atmis,kewell'dan 20 yasindaki halini bekleyemeyiz zaten.Nonda eski gucunde olsa,kewell eski gucunde olsa gibi cumleler kursak bu isin sonu nereye gider dusunelim,mevcut halleriyle yarar sagliyorlarmi? Evet,zarar veriyorlarmi? hayir,o dereceye gelmediler,gelince asariz :)

Sende haklısın

çok pas hatası yapıyor aldığı topu geri veriyor ve çoğu zaman da yanlış yerlere ama çapraz koşuları çok iyi yapıyor gol pozisyonuna giriyor biraz daha cesaretli oynasa biraz çalım atsa..

Kewella kesinlikle devam edilmeli. Her hareketiyle takıma ve gençlere örnek oluyor öncelikle. Takımın en iyi şut atan adamı tek eksiği çevikliğini ve hızını kaybetti. Zaten o da olsa hala Liverpooldaydı. Onun zekası bize hep lazım.

Aysel uzatmaya gerek var mı?

2 maç sonra girer 90'a takar topu millet yine doluşup, ''Kewell ile ömür boyu sözleşme imzalansın'', ''Rijkaard futbolu bilmiyor, oynatmıyor'', ''OHaaaaa Kewelll'', ''aslaaan''

gibi yorumlar yapılır. Bekliyorum yani. Hatta sonra basına laf atan çıkar. ''Hani 90 dk. kaldıramazdı laaan, bakın, 90 dk. oynadı gol attı vs vs''. Daha önce oldu hep bunlar.

Aysel uzatmaya gerek var mı?

2 maç sonra girer 90'a takar topu millet yine doluşup, ''Kewell ile ömür boyu sözleşme imzalansın'', ''Rijkaard futbolu bilmiyor, oynatmıyor'',''Ohaaa Kewell'', ''aslaaan''

gibi yorumlar yapılır. Bekliyorum yani. Hatta sonra basına laf atan çıkar.

''Hani 90 dk. kaldıramazdı laaan, bakın, 90 dk. oynadı gol attı vs vs''. Daha önce oldu hep bunlar.

Haklisin ama dayanamiyorum.Foruma girerken bu basliga 'hic bakma,sinirleniyorsun' diyorum kendi kendime,bakinca da sayfalarca tartisma cikiyor ortaya.

Bugun de gol/asist bir seyler yaparsa 1 hafta rahatim,WIZAAAARD diye baslarlar :rolleyes:

Harry Kewell gibi bir adamı da tartışıyoruz ya artık pes diyorum.Karakteriyle,efendiliğiyle,alçak gönüllülüğüyle,futboluyla,zekasıyla,karizmasıyla,kısacası herşeyiyle bu adam gördüğüm en mükemmel insanlardandır.Ve Hagi'den sonra ilk defa bir oyuncumuzu bu kadar çok sevdim.

Kewelle bugunlerde iyi degil, adamligini tartismiyoruz burda,ona saygim sonsuz daha iyi olabilir.

Kewell cok yoruldu. Dinlenip eski formuna dönemsi dilegi ile.

Bugun cok yorgundu. Cogu pozisyonda onu Hakan Balta zannettim. Biraz dinlenmesi gerekiyor galiba.

Futbol hayatı boyunca izlediğim en kötü Kewell'dı maalesef. Çok güçsüz, cılız, hızından eser yok, dribbling desen hiç yok :) Yediğimiz golde de defansa yardım etmedi alabilirdi topu orda biraz daha canlı olsaydı. Kafası farklı yerlerdeydi sanki.

Tabi ne olursa olsun seviyoruz seni Harry Kewell !!!

Ben beğendim aslında bu maç. Uğur'un sol ayaklı olmayışı ve etkisiz kalması kewell ın etkinliğini baya azalttı. Bir iki kez ayağından açtığı toplar oldu, kaybetti ama onun dışında iyiydi. Onun yerine keita çıkmalıydı bence, çok pas hatası yaptı son bölümde.

Ben beğendim aslında bu maç. Uğur'un sol ayaklı olmayışı ve etkisiz kalması kewell ın etkinliğini baya azalttı. Bir iki kez ayağından açtığı toplar oldu, kaybetti ama onun dışında iyiydi. Onun yerine keita çıkmalıydı bence, çok pas hatası yaptı son bölümde.

Kewell sahada yoktu.

Birinci yarı etkili gördüm ben açıkçası, sol tarafa işledi biraz ama uğur un o bölgeye destek veremeyişi olumsuz etkiledi. Ben kewell a farklı bir gözle bakıyorum; alex gibi oynamasını istiyorum. Maç içinde fazla gözükmeden, tak gol ve asist. Çünkü diğer maçlarda daha etkili gözükmüş olmasına rağmen çok daha fazla top kaybı ve pas hatası yapıyordu. Bu maçta öyle olmadı. Kewell beklemeli, yeri geldiğinde işi bitirmeli. Fazlasını beklemiyorum.

dün çok durgundu hatta ve hatta durgunluğuna ek olarak çlok yavaştı, yani kewell ı daha önce izlememiş birisi görse dünkü halini ne kadar ağır adam derdi kesin...

2 maçtır çok kötü ama neyapacağı belli olmuyor bir hareketle gol atabilir/attırabilir.

Kewell'ı çok seviyorum ben. Kimse yanlış anlamasın ama ben gönlümüzde efsane olarak kalıp bu sene sonu takımdan ayrılmasından yanayım.

Ve sol kanada Ribery, Keita tarzı bir oyuncunun alınmasından yanayım...

Ahh ah... Ribery'in hala bizde olduğunu düşünüyorum da... Ribery, Keita... :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt