#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Harry Kewell

Hem maçı izlemedim diyorsun hemde bu adam bitmiş diyorsun,Naslı bir tezattır bu?

Komiksin hemde çok.Yaşına veriyorum.Ama forum kurallarında 20 yas altı men uygulanmalı.Birde ben oyuncuları 1 macla değerlendirmem.Sezon basından beri rezil bir sekilde oynuyo.Yeterli mi bu cevap sana.Buda tezat ama sana tezat umarım anlamışsındır evladım.Yazık sana

Ya şu adamla uğraşmayı bırakın lütfen ya,böyle maçlardan sonra sataşcak oyuncu aramayın,zaten 11'de bile çıkmadı adam.

Komiksin hemde çok.Yaşına veriyorum.Ama forum kurallarında 20 yas altı men uygulanmalı.Birde ben oyuncuları 1 macla değerlendirmem.Sezon basından beri rezil bir sekilde oynuyo.Yeterli mi bu cevap sana.Buda tezat ama sana tezat umarım anlamışsındır evladım.Yazık sana
Yaşıma veriyormuş :oBu cümleden sonra seninle tartışmaya bile girmem.Sevgiyle kal.

Bir dönem bu adama Gigs'den daha iyi diyen azımsanmayacak sayıda insan vardı :rolleyes: Bi sakatlık bu kadar etkiler..

Yaşıma veriyormuş :oBu cümleden sonra seninle tartışmaya bile girmem.Sevgiyle kal.

Sen hala konusuyon mu yahu :)

Bombaymıssın vallaha bombaymıssın.Sevgiyle kal ha :)

İngilizce kelimeleri çevirerek onlar gibi konuşma.Gerçi sen onların orjinal deyimlerinden biri olduğunu da bilmessin ama.Naapcan işte bi hatadır gelmişsin dünyaya.Peace:D

Sen hala konusuyon mu yahu :)

Bombaymıssın vallaha bombaymıssın.Sevgiyle kal ha :)

İngilizce kelimeleri çevirerek onlar gibi konuşma.Gerçi sen onların orjinal deyimlerinden biri olduğunu da bilmessin ama.Naapcan işte bi hatadır gelmişsin dünyaya.Peace:D

Tansiyonu yükseltme çabaların malesef yerini bulmayacak,tansiyonun düşene kadar dinlen derim ben. :o

not : Oğuzhan Yeşil,n'olur cevap vermeye çalışma,biz gereğini yaptık.

Girdikten sonra oynamaya çalıştı çabaladı, ortaları güzeldi ama takım olarak kötü olunca.

Kewell eski Kewell değil.

Başka bir futbolcu artık. Onu böylr kabulleneceğiz. Bencede sene başından beri hiçbirşey oynamıyor ama ben yinede sözleşmesini uzatırım.

bundan onceki maclarina gore daha iyi oynadi bence

bi 5 hafta lazim bu takima

kewelin üzerinde bir ölü toprağı var gibi.çok tutuk başladı ama ben inanıyorum ki bir okus pokus sonrası malum

Bence Kewell yakında patlama yapacaktır.Boşuna Wizard of Oz demiyorlar!...Futbolcularımıza sonuna kadar desteğimizi göstermeliyiz.Sonuçta onlar Galatasaray'ımızın oyuncularıdır.Biz Harry Kewell'ı sonuna kadar destekliyoruz ve takımda kalması için elimizden geleni yaparız!

Arkadaşımızın kurmuş olduğu gruba da destek verelim!

Login | Facebook

Herkes üye olup, profilinde paylaşırsa desteğimiz artmış olur!

Aaa Emre aşkolsun bu forumda kaç tane Teknik Direktör var bilmiyormuşsun gibi yazmışsın(!!!) Neden ilginç olsun ki şu anda takımın 90% kovuluyor teknik direktörlerimiz tarafından.Geri kalanlar oyuncularımızda elbet 1-2 maçta kötü oynarlar onlara kapı gösterilir zaten... Bazı Teknik Direktörlerimiz de transfer görüşmeleri için yurtdışına çıkıyor.

Gelişmeleri bende merakla takip ediyorum...

Ben Tobol macindan sonra Sarp'a edilen hakaretlerden sonra gosterdigi performansla birlikte cogu kisinin dersini aldigini dusunuyordum, yanlis dusunmusum.

Fizik açıdan daha iyi bir Kewell gördüm Ankara maçında. Sn.Emre Peker'in dediği gibi aslında bu sisteme en çok uyan adam Kewell'dır. Düşünüyorumda 4-5 sene önceki tempolu Kewell bizde olsaydı, sağda Keita ile beraber. Hayali bile güzel.

Kewell'daki form düşüklüğünün sebebi, kendinden kaynaklanmıyor... Oyuncuların Rijkaard'ın saha içi dağılım anlayışını anlayamamasından kaynaklanıyor... Özellikle son zamanlarda... Adam dönüyor, pas verecek adam yok... pozisyonlarda yanlız kalıyor vs... Kewell Galatasaray'ın en iyi oyuncularından biri, belkide en iyisi, ancak bu adamdan maximum verim almak için, orta sahayı sürekli kalabalık tutup hücum hattını desteklemeniz lazım.. Orta sahanın pres yapıp top kapması, kaptırmaması lazım...

Bana göre Kewell her maç 90 dakika oynamalıdır ! ve yeri sol açıktır...

Keita-----Baros-------Kewell'dır olay...

Arkalarında, Elano, Linderoth, Arda...

bu Galatasaray'ın ana iskeleti olmalıdır... ayrıca bu 3 orta saha oyuncusu, tempolarını yükseltmeli, özellikle Elano ve Arda bol bol pres yapmalıdır... ozaman Kewell yıldırım olur...

Kewell'daki form düşüklüğünün sebebi, kendinden kaynaklanmıyor... Oyuncuların Rijkaard'ın saha içi dağılım anlayışını anlayamamasından kaynaklanıyor... Özellikle son zamanlarda... Adam dönüyor, pas verecek adam yok... pozisyonlarda yanlız kalıyor vs... Kewell Galatasaray'ın en iyi oyuncularından biri, belkide en iyisi, ancak bu adamdan maximum verim almak için, orta sahayı sürekli kalabalık tutup hücum hattını desteklemeniz lazım.. Orta sahanın pres yapıp top kapması, kaptırmaması lazım...

bu Galatasaray'ın ana iskeleti olmalıdır... ayrıca bu 3 orta saha oyuncusu, tempolarını yükseltmeli, özellikle Elano ve Arda bol bol pres yapmalıdır... ozaman Kewell yıldırım olur...

Problem malesef Kewell'ın kendisinde. Bütün özelliklerini yitirmeye başladı yavaş yavaş. Sadece bitiriciliği kaldı diyebilirim. Yapmak istediği hiçbir şeyi yapamıyor. Geçen seneyi çok aratıcak gibi bu sene. İnşallah yanıltır beni.

Problem malesef Kewell'ın kendisinde. Bütün özelliklerini yitirmeye başladı yavaş yavaş. Sadece bitiriciliği kaldı diyebilirim. Yapmak istediği hiçbir şeyi yapamıyor. Geçen seneyi çok aratıcak gibi bu sene. İnşallah yanıltır beni.

Yanıltır rahat ol sen;)

Elano,Linderoth,Arda 3 lüsü'nün Pres yapması için 5-6 yıl lazım.:eek:.Ama sen pres yapan 3 lü istiyorsan satalım 3'ünü de 30 Milyon Euro'ya Toplam,yerine 2-3 tane deli topçu alalım Pres Manyağı.Benim hayalim'deki orta saha her zaman.

--------------Emana----Hamit------Elano------------------

---Keita----------------------------------Arda------------ dır.

-Tabi önlerine de -----E.Dzeko---------------------------------

Haklı çıkmaya başladım arkadaşlar Kewell fizik gücü olarak çok kötü durumda,dk 80'de oyuna girse eli belinde top bekliyor hiç pres yapıp top kaptığını görmedim anca yalancı koşular gölge presleri ben Kewell'ı bu sene zayıf halkamız olarak görüyorum yaptıklarına minnettarım ama gerçekten daha etkili bir oyuncuya ihtiyacımız var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt