#99 Harry Kewell | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Harry Kewell

Bizi bilen biliyor koçum merak etme,gerçekler göreceli ben beğenmiyorum çünkü çok fazla şey bekliyorum sıradan bir oyuncu gibi oynamasına tahammül edemiyorum ve performansını yeterli bulmuyorum bu kadar net,Baros'uda eleştirdim oda kendisinden beklenmeyecek kadar kötü oynuyordu düzeltti kendisini ama Kewell hala aynı.Umarım düzelir çünkü Kewell takımımızın en önemli parçalarından.

b-29798-bk2.jpg

bence takımın en profesyonel futbolcusu bu eleştirileri er geç bastıracaktır buna inanıyorum

Profesyonel, işine saygılı ama artık son kullanma tarihi geldi..Ben de çok seviyorum Kewell'ı ama artık daha iyi bir alternatife yönelmenin zamanı bence geldi.

Profesyonel, işine saygılı ama artık son kullanma tarihi geldi..Ben de çok seviyorum Kewell'ı ama artık daha iyi bir alternatife yönelmenin zamanı bence geldi.

Katılıyorum.İşlemiyor artık o bölgeye zehir gibi biri lazım.Hatta bana kalırsa Aydına da güvenilebilir...

Dayanıklılığı çok düşük tabiri caizse. Çok efendi, profesyonel, teknik ama daha çalışkan ve savaşçı yapıda bir adama ihtiyacımız var sanırım. Haa! adama hala aşığım o ayrı...

Dün beğendim Kewell'i.

ki Cuma günü gelmişti sanırım İstanbul'a yorgundu baya gene oynadı golünüde attı aslanım benim.

Formda ve yorgun olmayan Kewell daha da işimize yarayacaktır.

2. devre tobide takıma monte olunca kewell ve keitanın performansı dahada artacaktır. Bundan eminim.

Dün beğendim Kewell'i.

ki Cuma günü gelmişti sanırım İstanbul'a yorgundu baya gene oynadı golünüde attı aslanım benim.

Formda ve yorgun olmayan Kewell daha da işimize yarayacaktır.

Ilk dakikada sutu girse var ya:D

Golu de cok guzeldi, heyecanlanip hemen cakiyim demedi, topu tam yerine geldi vurdu.

Ve bir de kacirdi:( Serkan'da ayni pozisyonda ayni yere atti, ayni reklam panosuna deydi:D

Bu sezon ki performansına göre baya iyiydi kewell

Kewell cevabını verdi Gs'den gitmeli diyen taraftarlara.

Baros'un indirdiği topu atsa tadından yenmeyecekti. Maç kopacaktı zaten. İyi oynadı ama genelde. Gol vuruşu da klasına yakıştı.

Attığı gol klasına yakıştı

Attığı gol dışında etkisizdi. Sanki Trabzonspor maçından önce başka bir maç oynamış gibiydi. İnşallah düzelir ve eski Kewell'ı izleriz. Zaten düzelmezse sonu belli...

Kewell'ın tek sorunu eski fizik gücünün olmaması başka sorunu yok düzelir demek bence biraz saçma olur yaşı ilerledi arkadaşlar sakatlığı çok ciddiydi Liverpool yoksa böyle bir yıldızı bırakmaz.

Bugun fena değildi Kewell

Ama ben sene sonu yolları ayırıp yerine genç bir oyuncu monte edilmesi taraftarıyım

Şöyle Keıtanın solu bir genç araştırılırsa bulunur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt